Aydın Metal
ÇAĞRI OTOMOTİV
Ellidört Park

Ak Parti Akyazı İlçe Divan Toplantısı Yapıldı

26-03-2016 18:09:19 - AKYAZI
Ak Parti Akyazı İlçe Divan Toplantısı Yapıldı

Akyazı Ak Parti İlçe Divan Mart Ayı toplantısını ilçe teşkilat binasında gerçekleştirdi.

Hardal Burger Akyazı

İlçe Divan yoklamasının ardından Tüm Şehitlerimiz anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile Akyazı İlçe Teşkilat Binasında Feyzi Bora başkanlığında yapıldı.

İlçe divan toplantısı, Başkan Feyzi Bora, Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Nilüfer Öztürk, Gençlik Kolu Başkanı Osman Öztürk, Hasan Akcan, Ali İhsan Yavuz, Mustafa İsen, Fevzi Kılıç’tan oluştu.

Feyzi Bora

Açılış konuşmasında Ak Parti Akyazı İlçe Başkanı Feyzi Bora birlik ve beraberlik çağrısı yaptı, “Üye güncellemede ki çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor biraz geç olacak ama inanıyorum ki çok güzel olacak.

Üye güncelleme çalışmalarımızda üyelerimiz ile bire bir görüşerek yaptığımız çalışmalar verimli geçiyor Bu vesile ile ilçe divan toplantımız hayırlı olsun “dedi.

Osman Öztürk

Ak Parti Akyazı Gençlik Kolu Başkanı Osman Öztürk yaptığı kısa konuşmada Ak Gençliğin ilçede yaptığı faaliyetlere değindi inanıyoruz ki gelecek günlerimiz daha da aydınlık olacaktır “ dedi.

Hasan Akcan

İlçede yol sorunları gelen en büyük şikâyetler arasında bunu biliyoruz konuya vakıfız kısaca şunu söylemekte yarar var alt yapı tamamlanmadan yol yapmak gibi bir lüksümüz yok bu yıl mutlaka altyapı ile birlikte tüm yollarımız onarılarak sıcak asfalt yapılacaktır biraz daha sabır diyoruz.

Gençlik merkezleri oluşturuyoruz Taşburun, Dokurcun Topağaç’ta bunlar ile ilgili çalışmalarımız başlamıştır hedefimiz gençliğimizi kötü alışkanlıklardan alıp topluma kazandırmak geleceğin büyüklerini oluşturmaktır.

İlçemizdeki sığınmacılar bizlere Allah-ın bir lütfudur bunlara sahip çıkalım bunların bir çoğunun aile büyükleri şehit olmuş diyen Akcan Konuşmasında duygulanarak Gözyaşlarına Hakim olamadı bir süre suskun kalan Akcan Konuşmasına son vermeden önce Her şey Akyazı’mız içindir “dedi.

Ali İhsan Yavuz

Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz Konuşmasında bizler Osmanlının varisleriyiz işlerimizi ecdadımızın yaptığı gibi kalıcı eserler yapan bir hükümetiz.

Ülkemizde 2 Nükleer santrale ulaştık bu demek oluyor ki Elektriğimizin %30 u bu santrerden kazanıyoruz.

Sakarya’mızda yaptığımız birkaç projemizin Değeri Geçmiş hükümetlerin Amerika’da boyun eğerek talep ettikleri paradan daha fazla ödeneğin Bıkaya barajı tam bittiğindeki Maliyeti Bir Trilyon Sakarya Tren yolu yine Bir Trilyon demek oluyor ki biz çalışıyor Ülkemize ve İlimize hizmet veriyoruz.

Ülkemizde 8 Bölge Mahkemeleri oluşturulacak bunlardan biri de Sakarya’da olacak Adli sorunlar için başka illere gitmeye gerek kalmayacak.

Nisan ayında 4,5 Ge’ye geçiyoruz bu demek oluyor ki Amerika’yı geçiyoruz çünkü Amerika 4 Ge’de biz yarım adımda olsa Onları geçiyoruz.

Cumhuriyetimizin kurulduğu günden bu güne kadar 64 hükümet kuruldu ortalamaya baktığımızda her 1,5 yılda bir seçime gitmişiz artık buna son vermenin zamanı geldi hizmet verebilmek için seçimlerin düzenli bir şekilde bizim yaptığımız gibi olmasından yanayız “dedi.

Mustafa İsen

Sakarya Milletvekili Mustafa İsen Konuşmasında İlimiz Özellikle Akyazı ilçemiz Turizm cenneti olmaya aday bir ilçe sıcak suları ile gündemde olan ilçemizde seracılık çalışmalarımız devam ediyor bu güzel nimetten ilçemizin faydalanması için en güzelini yapmaya gayret ediyoruz.

Seçimlerde ülke genelinde verdiğimiz Vaatlerin bu güne kadar

%80 i tamamlandı hedefimiz kısa zamanda tüm Vaatlerimizi yerine getirmektir bundan hiç kimsenin endişesi olmasın sorunların çözümü noktasında bizler üzerimize düşenin fazlasını yapıyor yapmaya da devam edeceğiz “dedi.

Fevzi Kılıç

Sakarya Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç Ülkemizde yapılan Operasyonlarda Hayatını Kaybedin Tüm Şehitlerimizi Rahmetle anıyorum.

Bilindiği gibi siyaset Ak Parti Saflarında yapılır Güç ve Merhamet bizim felsefemizdedir.

Akyazı belediyemizin sosyal faaliyet slaydını izleyince şok oldum çok güzel hizmetlere imza atmış başkanımız Kendilerini ve mesai arkadaşlarını tebrik ediyorum yapılacak tüm çalışmalarda kendilerine Teşkilat ve Vekillerimiz adına her daim yanlarında olduğumuzu beyan ediyorum.

Dış Güçler gibi ülkemizde mevcut Muhalefet partileri de güçlenmemizi kabullenemiyor kirli siyasetler ile engellemeye çalışıyorlar biz doğru bildiğimiz doğrulardan devam edeceğiz.

18 Mart Çanakkale Şehitlerimizi yâd etmek için İlimizden 250 Araçlık bir konvoyla Çanakkale’ye gittik burada yapılan konuşmalarda maalesef CHP Zihniyetini çıplak gözler ile gördük ve üzüldük.

Çanakkale belediye başkanı Yaptığı konuşmasında Çanakkale’yi anlatırken dün analar ağlıyordu bun yine ağlıyor farkımız nedir ki demesi üzerine On binlerce katılımcı hep bir ağızla Çanakkale belediye başkanını yuhaladı bu ayıp onlara yeter burada huzurlarınızda tekrarlıyorum Çanakkale belediye başkanını ve zihniyetini kınıyorum.

Kılıç Konuşmasının son bölümünde Teşkilatlara Hazır olun önümüzde büyük bir ihtime Referandum var buna tüm ekiplerimiz ile hazır olalım talimatını verdi.

İlçe divan Dilek ve Temenniler ile sona erdi.

Ethem Acar

 

 

 

 

 

Marmara Göz
Ak Parti Akyazı İlçe Divan Toplantısı Yapıldı
Akgün Restoran Çorba
Ak Parti Akyazı İlçe Divan Toplantısı Yapıldı
Ak Parti Akyazı İlçe Divan Toplantısı Yapıldı
Ak Parti Akyazı İlçe Divan Toplantısı Yapıldı
Ak Parti Akyazı İlçe Divan Toplantısı Yapıldı
Ak Parti Akyazı İlçe Divan Toplantısı Yapıldı
Ak Parti Akyazı İlçe Divan Toplantısı Yapıldı
Ak Parti Akyazı İlçe Divan Toplantısı Yapıldı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
9 yıl önce2016-03-28 00:08:52

Ne oldu ? ABD yide geçmişiz vay anasını sayın seyirciler,ya milleti gerizekalımı sanıyorsunuz?

1
-2
9 yıl önce2016-03-27 12:38:34

akp,yi destekleyen havuz medyası rıza zarrafı yere göğe sığdıramazdı hatta atv,de türk bayrağını önünde televizyonda konuk edip ve türkiyenin cari açığının yüzde onbeşini ben kapattım diyen zarrafa ödül verenler ne oldu amerikadaki savcıyı bile pararelci yapıyor medyadaki kalemşörleriniz eğer zarraf ceza yerse bunuda deniz fenerinde olduğu gibi kapatabilecekmisiniz

1
-3
Markette hasmını vurmuştu, tutuklandı
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks