Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Toprak Turizm

Akyazı Belediyesi En İyi Komşum

31-10-2014 13:11:47 - AKYAZI
Akyazı Belediyesi En İyi Komşum

Akyazı Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü tarafından Akyazı genelinde sürdürülen sosyal yardım çalışmaları birçok koldan aralıksız olarak devam ediyor.

Özgür Adımlar

Akyazı Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü tarafından son bir ay içerisinde yapılan yardımlar ise şöyle;

 Gıda yardımı, soba yardımı, giyim ve kırtasiye yardımı…

 200 öğrenciye okul kıyafeti yardımı,222 öğrenciye çanta ve kırtasiye yardımı, 85 muhtaç ve kimsesiz ailelere giyim yardımı, günlük 65 hane 210 kişiye sıcak yemek yardımı 1180 aileye bayramda gıda yardımı, Yangında ve selde zarar gören 9 ailenin evlerinde tamirat, tadilat yardımı, Yaklaşan kış nedeni ile muhtaç ailelerimize soba yardımı, madde bağımlısı hastaların tedavileri için gereken araç ve bilet yardımları,  Madde bağımlıları ile ilgili kaymakamlıkla birlikte yapacağımız ortak proje hayata geçilmesi için gerekli çalışmaların başlatılması. Gıda bankacılığı derneği kurulup yardım yapmak isteyen yardımsever ve kuruluşların yardım aracılığı hizmetinin başlatılması. Sosyal Gelişim Merkezinde bulunan 31 adet engelli vatandaşımıza el sanatlarını geliştirme meslek sahibi yapma ve topluma kazandırmak adına ders vermeye devam ediliyor. Kursa gelecek öğrencilerimiz engelli aracımızla evlerinden alınıyor kurs bitiminde de tekrar evlerine bırakılıyorlar.

 

Tekerlekli sandalye, eczane yardımı, yemek yardımı, eşya yardımı…

 15 vatandaşımıza tekerlekli sandalye yardımı, 7 adet akülü araç tamiri, 6 adet akü yardımı, 5 adet hasta yatağı yardımı, Maddi durumu olmayan vatandaşlara ilaç eczane yardımı, Yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarımıza tedavi amaçlı sosyal hizmet araçlarımızla çevre hastanelerde tedavi yardımı, Cenazelerde çay, şeker, semaver ve maddi durumu yerinde olmayanların cenaze sahiplerinin hanelerine yemek yardımı, Vatandaşlara tıbbi amaçlı araç-gereç yardımı, fazla ilaç toplama ve ilaç yardımı, afette zarar görenlere ve maddi durumu yerinde olmayan evlenmek isteyen çiftlere eşya yardımı…

 

 Akyazı Belediyesi her zaman ihtiyaç sahibinin yanında olmaya ve sosyal yardımlar yapmaya devam edecek

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan " Belediyemiz imkânları çerçevesinde ihtiyacı olan tüm vatandaşımıza sosyal yardımlar yapmaya vatandaşımızın elinden tutmaya zor gününde onlara destek olmaya devam ediyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine her türlü sosyal yardımı ulaştırabilmek için var gücümüzle çalışıyor, her zaman onlarla yakından ilgileniyor; Sıcak yemek yardımı, ilaç yardımı, sağlık yardımı, gıda yardımı, engelli araç temini, tedavi, giyim, okul kırtasiye yardımı, soba yardımı, gibi birçok konuda yardımlarda bulunuyor yeri geldiğinde evlerini de ziyaret ediyor onlarla her zaman hem hal oluyoruz. Vatandaşımızın derdini kendi derdimiz bilip sorunları ile yakından ilgileniyoruz. Akyazı Belediyesi olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşımızın yanında olmaya ve sosyal yardımlar yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Ürdüç
Akyazı Belediyesi En İyi Komşum
Ürdüç
Akyazı Belediyesi En İyi Komşum
Akyazı Belediyesi En İyi Komşum
Akyazı Belediyesi En İyi Komşum
Akyazı Belediyesi En İyi Komşum
Akyazı Belediyesi En İyi Komşum
Akyazı Belediyesi En İyi Komşum

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2014-10-31 13:40:37

Belediye de Engin eroğlu müdür mü fotoğraflarda hep o var.

0
-0
10 yıl önce2014-11-01 22:48:12

iş yapan eleştirilir yapmayan eleştirilir öyle bi zamandayız.millette boş laf çok.

0
-0
10 yıl önce2014-11-01 11:52:52

Komik yorumcu...:)))

0
-0
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden