YÖNYAP YAPI
Ellidört Park

Akyazı Yeni Projelerine Yakında Kavuşuyor

26-11-2014 22:20:00 - AKYAZI
Akyazı Yeni Projelerine Yakında Kavuşuyor

Akyazı için uygulanabilir projeleri sürekli olarak araştıran ve bu konuda yaptığı gezilerle birçok fikir alan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı'nın uzun zamandır beklediği projeleri hayata geçirmek için yoğun Ankara mesaisinde birçok isimle görüşerek projelerle ilgili önemli destek sözü aldı.

Hardal Burger Akyazı

İlk olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Coğrafi Hizmetler genel müdürü Sayın Bekir Tüzel Bey görüşen Akyazı Belediye başkanı Hasan Akcan Akyazı'da ruhsatlı ve ruhsatsız yapıların denetiminin yapılabilmesi için güncel Akyazı uydu görüntüleri ve kent bilgi sistemi ile ilgili protokol imzalandı.

Daha temiz bir Akyazı için temizlik işlerinde kullanılmak üzere araç taleplerini ve eksiklerini belirtmek çevre sağlığı ve temizliği ile ilgili Akyazı'ya kazandırılmak istenen projelerinin sunumu yapabilmek, karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulunmak üzere Sakarya Milletvekili Sayın Şaban Dişli ile Ak parti genel merkezindeki makamında görüşülerek istişarede bulunuldu.

Yapım masrafı ile ilgili sorunların bugüne kadar aşılamaması yüzünden uzun yıllardır adım atılmayı bekleyen Karacasu deresi ıslahı ve taş yapımı ile ilgili olarak Afad Ankara il müdürü Ömer Akbaş Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı iş başmüfettişi Bekir Aktürk, Kamu gözetimi 2.başkanı İmdat Ersoy, Mali müşavir Cemalettin Akbaş, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı memuru Emre Atmaca, İş adamı Mahmut Tandoğan, Orman ve su işleri bakanlığı müsteşar yardımcısı Sayın Mustafa Eldemir bey ile görüşülerek Karacasu deresinin ıslahı ve taş yapımı ile ilgili söz alındı.

Akyazı Belediyesi tarafından Akyazı'ya Sosyal ve Kültürel anlamda değer ve yenilik katabilecek, kent yaşamını olumlu anlamda etkileyecek uygulanabilir projelerin sunumu ve hayata geçirilmesi ile ilgili olarak İstanbul Milletvekili T.B.M.M Çevre Komisyon Başkanı Erol Kaya, Sakarya Milletvekilleri Hasan Ali Çelik ve Ali İhsan Yavuz ile T.B.M.M 'de görüş alışverişinde bulunuldu.

Akyazılıların daha modern koşullarda spor yapabilmesi adına içerisinde kapalı ve açık spor basketbol, futbol, voleybol sahaları ile birlikte yarı olimpik  yüzme havuzu  barındıran Akyazı'nın yeni kapalı spor kompleksi için Mahi İdareler Genel Müdürü Sayın Ömer Doğanay  ile ilgili istişarede bulunuldu.

Akgün Restoran Çorba
Akyazı Yeni Projelerine Yakında Kavuşuyor
Akgün Restoran Çorba
Akyazı Yeni Projelerine Yakında Kavuşuyor
Akyazı Yeni Projelerine Yakında Kavuşuyor
Akyazı Yeni Projelerine Yakında Kavuşuyor
Akyazı Yeni Projelerine Yakında Kavuşuyor
Akyazı Yeni Projelerine Yakında Kavuşuyor
Akyazı Yeni Projelerine Yakında Kavuşuyor

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2014-11-28 10:20:24

ömer akbaş ismini daha çok duyacağız.

2
-1
10 yıl önce2014-11-27 21:23:08

AHHH RECEP YILDIRIM AHHHH. BU AKYAZI HİZMETİ SENDE GÖRDÜ SEN GİTTİN AKYAZI BİTTİ.

2
-5
10 yıl önce2014-11-27 18:42:48

TEŞKİLAT BAŞKANI İLE GİDERSE İKİNCİ PLANDA KALIR ODA AKCANIN KARIZMASININ ÇİZİLMESİ DELEMTİR AKKILI ADAM VESELAM

3
-6
10 yıl önce2014-11-27 18:41:45

EĞER AKYAZI İLE İLGİLİ ŞABAN DİŞLİDEN SÖZ ALINDI İSE VAY HALİMİZE 12 YILDIR MİLLETVEKİLİ NE YAPTI DA ŞİMDİ YAPACAK BUNLAR ŞOW PEŞİNDE

1
-3
10 yıl önce2014-11-27 16:21:51

TEŞKİLATLA ARASI İYİ OLSAYDI TEŞKİLAT BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN DE YANINDA BULUNAN OLURDU

1
-7
10 yıl önce2014-11-27 10:32:46

Akyazının yetiştirdiği en önemli bürokrat Recep YILDIRIM dır.

2
-5
10 yıl önce2014-11-27 01:24:43

ilce teskilatı adınada calısıyor, teskilatın yapması gerekenler başkanın üstüne yıkılmıs gibi. Bu kadar enerjiyi nerden buluyor başkan. Umarım kıymeti bilinir bunca emek ve mesainin

11
-1
Karasu'da feci kaza; Adliye çalışanı hayatını kaybetti
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)