Aydın Metal
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

AKYAZI ZABITASINDAN OKUL KANTİNLERİNE SIKI DENETİM

27-03-2015 11:14:40 - AKYAZI
AKYAZI ZABITASINDAN OKUL KANTİNLERİNE SIKI DENETİM

Akyazı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinden Akyazı’daki okullara sıkı denetim.

Özgür Adımlar

Akyazı’da bulunan 65 ilk ve ortaokul kantinine Zabıta Müdürlüğü ekipleri sıkı denetim gerçekleştirdi. Ekipler, kantinlerin açık gıda satıp satmadıkları, miadı geçmiş ürün bulundurup bulundurmadıkları, genel hijyen kurarına uyup uymadıkları ile ilgili geniş ve kapsamlı bir kontrol gerçekleştirdiler.
Akyazı’daki okullarda bulanan kantinlerin genel olarak iyi durumda oldukları tespit edildi. Zabıta Müdürlüğü ekipleri; bu tip denetimler rutin olarak gerçekleştirildiklerini ve toplum sağlığı ile ilgili hassas davrandıklarını ve şikayet durumunda ise anında müdahale edildiğini belirtti.


Güven Yapı
AKYAZI ZABITASINDAN OKUL KANTİNLERİNE SIKI DENETİM
Marmara Göz
AKYAZI ZABITASINDAN OKUL KANTİNLERİNE SIKI DENETİM
AKYAZI ZABITASINDAN OKUL KANTİNLERİNE SIKI DENETİM
AKYAZI ZABITASINDAN OKUL KANTİNLERİNE SIKI DENETİM
AKYAZI ZABITASINDAN OKUL KANTİNLERİNE SIKI DENETİM
AKYAZI ZABITASINDAN OKUL KANTİNLERİNE SIKI DENETİM
AKYAZI ZABITASINDAN OKUL KANTİNLERİNE SIKI DENETİM

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2015-03-30 11:08:12

Yakup kardeşimiz işinin ehli olduğunu göstermekte konuşmalarına bakılırsa. Zaten bizim eleştirimiz kantin sahiplerine değil denetçilere. ( vatandaş kemal)

0
-0
10 yıl önce2015-03-28 13:16:50

bazı arkadaşlara katılıyorum kişi dokurcun belediyesine minibüs şoförü gelmiş akyazıda sağlık kontrolü yapıyo hijyen temizlik nedir biliyolarmı acaba

0
-0
10 yıl önce2015-03-28 10:26:25

Her gün 15 kasa günlük ayran aliyoruz ve hergun bitiyor hepsi faturalidir Paris ilkokulundan ayran alip tarihi geçmis diyen arkadasimi isletmeme bekliyorum bunu ispat edebilirse ben bu işi birakirim ve ispat edemezse hukuk yoluyla kendisine yalan iftiradan dava acarim öyle kolay değil bir işletmeye çamur atmak kantinimiz tüm velilerimize aciktir ve tarihi gecik ürün satarak kendi imajini zedeleyecek kadarda tecrübesiz bir yapiya sahip değildir disaridan öğlen arasi alınan ve kentinden aldim tezini velisinden çekinerek söyleyen öğrencimiz de az değildir canli yasanmis örnekleri çoktur rahatsız olan isletmemize gelsin izin isteyip ders saatlerinde urunlerimizi incelesin Paris ilköğretimokulu isletmecisi YAKUP AYDİN.SAYGİLARİMLA

0
-0
10 yıl önce2015-03-28 01:38:49

Bu işlere zabıta değil sağlıkçılar bakmalı. Yani o kadar trajikomik ki yaşananlar gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum. Kimsenin ekmeğiyle oynama düşüncemiz yok ve kantin işletmecilerine de büyük saygımız var. Ancak söz konusu geleceğimiz olan çocuklar olunca ve insanların hatırlarına tv ekranlarındaki ve gazetelerdeki olumsuz haberler gelince ister istemez işkilleniyorlar. Haksız da sayılmazlar. Sizlere bol kazançlar ... ( vatandaş kemal)

3
-1
10 yıl önce2015-03-27 22:44:10

O begenmediginiz kantinler akyazidaki en temiz isletmeler en fazla denetlenen yasak getirilen yerler guc onlara yettigi icin oralar denetleniyor cocuk oglen arasi disardan kolasinida aliyor cipsinide asil okullara yakin olan market ve bakkar denetlenmeli kantinde satilamayan butun fason urunler bakkarda mevcut ve bu ogrenciler kantinlerde satilmayan urunleri yine tuketiyorlar sonra kantin pis bir elde tost bir elde para komik olmayalim her cay ictiginizde cebinizden parayi cayi getiren garsona vermiyoruz sanki onlar zemzemle yikadi ya elini kantinler sistemde saglik kurarina en fazla dikkat etmek zorunda olan ve egitimini saglik taramasini zorunlu yapan yerlerdir etrafta bakkarda kantinler gibi denetlenmelidir

1
-0
10 yıl önce2015-03-27 21:52:01

sağlıkla ilgili bir şeylerin denetlenmesi zabıtanın işi olması tam anlamıyla trajikomik bir uygulamadır. yahu sağlık zabıtanın işimi ? bu nasıl zihniyettir?

2
-0
10 yıl önce2015-03-27 19:23:09

Zabıtanın kantin denetlemeden başka bi işi yok zaten. Eyyyy zabıta bide okul çevresindeki tostçu aperatifçi ve bakkal dükkanlarını denetleyin. Bakın bakalımokul çevresindeki tostçulara sucuk sucuğa kalar kaşara benziyomu.

3
-0
10 yıl önce2015-03-27 15:07:33

Pek inandırıcı gelmedi emmeee tostlar da pek bi güzele benziyor. ( vatandaş kemal)

1
-1
10 yıl önce2015-03-27 14:56:19

hasan başkanın yaptığı en güzel iş zabıtaya binip akyazıyı ezmek. niye proje gerektirmiyor para gerektirmiyor bedava hizmet anlayışı. kapalı kapılar ardında yaptıkları işler anlaşmalar yolsuzluklar hey gidi hey. akyazı kaşındı hasan başkan kaşıyor hakettik biz bunu

3
-0
10 yıl önce2015-03-27 13:12:14

BIRAKIN ALLAH AŞKINA HERŞEY FORMALİTE... BİRDE ŞU HABERİ İNANARAK O BAŞLIKLA YAYINLIYORSUNUZ YA SİZE DE PES DOĞRUSU. GİDİN DE NORMAL BİR GÜNDE BAKIN BAKALIM NASIL ÇALIŞIYOR O KANTİNLER. HİJYENİK Mİ!DEĞİL Mİ! PARA EKMEK HEPSİ AYNI ELDE. TOST VB. ÜRÜNLERİN SATILDIĞI YERDE HİJYEN ARAMAYIN.

3
-0
Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks