Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Toprak Turizm

Akyazılı 3 Güreşçi Milli Takıma Katıldı

31-07-2015 22:28:26 - AKYAZI
Akyazılı 3 Güreşçi Milli Takıma Katıldı

Milli takıma davet edilen Akyazılı güreşçiler çalışmalarını milli takım antrenörleri nezaretinde yoğun tempoda gerçekleştiriyorlar.

Özgür Adımlar

Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Balkan Şampiyonası için hazırlıklarını devam ettiren Türkiye Güreş Federasyonu milli takımı, kadrosuna Akyazılı Güreş antrenörü Kamil Özdağ'ın Öğrencilerinden  Yıldızlarda Ensar BIYIK ve Muhammed Ali ÇELİKER,gençlerde ise Talha ÖZDAĞ'ı davet etti.

Milli Takıma katılan ve aynı zamanda Balıkesir Belediye spor kulübünün talebi üzerine bundan sonraki müsabakalarda Balıkesir Belediye spor kulübünü temsil edecek Talha ÖZDAĞ ve Ensar BIYIK yaptıkları açıklamalarda bizi bu günlerimize getiren ve bizden bilgi ve tecrübelerini eksik etmeyen eski antrenörümüz eski Milli güreşçi Kamil ÖZDAĞ hocamıza teşekkür ediyor başarılarımızı gerek yeni kulübümüzde gerekse Milli takımda sürdürmeye devam edeceğiz "dediler.

Milli takıma transfer olan güreşçilerine başarılar dileyen Antrenör Kamil Özdağ, Sıfırdan alıp bir güreşçiyi yetiştirmek çok emek istiyor, özveri istiyor. 5-6 sene emek vererek yetiştirdiğimiz sporcularımız sahip çıkamadığımız için bir anda elimizden uçup gidiyorlar. Tam güreşçilerimizden istifade edeceğimiz sırada başka takımlara transfer oluyorlar, adeta " Bu lokmayı biz yiyemiyoruz, alın siz yiyin diyoruz" bizim için sevindirici olan taraf ise gelen transfer teklifleri güreşçilerimizin başarılarının diğer takımlar tarafından takip ediliyor olmasıdır dedi.


 

Güven Yapı
Akyazılı 3 Güreşçi Milli Takıma Katıldı
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
9 yıl önce2015-08-03 10:16:44

Bİ FOTOLARINI BULUP KOYSAYDINIZ MİLLET ADAM GÖRSÜN..BI HABER YAPIYONUZ FOTO YOK AYRINTI YOK..BIRAZ DAHA DIKKAT LUTFEN..

0
-0
9 yıl önce2015-08-02 19:42:21

helal olsun.tebrik ederim.olimpiyat görmek istiyoruz ilçemiz adına.

0
-0
9 yıl önce2015-08-01 00:16:23

kıymet bilmezsek böyle uçar giderler işte.

0
-1
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks