Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Ellidört Park

Başkan Akcan Çocuklarla İftarda Buluştu

03-07-2015 12:16:38 - AKYAZI
Başkan Akcan Çocuklarla İftarda Buluştu

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan Dünya Yetimler gününde Akyazı’daki yetim çocuklarla ve Bilgi Kültür evi Kuran Kursu öğrencileri İle iftarda buluştu.

Hardal Burger Akyazı

11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesiyle iftar programlarına hız veren Akyazı Belediyesi Başkanı Hasan AKCAN her gün bir farklı yerde ve habersiz olarak ziyaretlerine devam ederek iftarını halkla açıyor. İftar programları kapsamında da dün akşamı çocuklarla ayıran Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan Akyazı Kenan Sofuoğlu Aile parkında Akyazı’nın yetimleri ve Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür evi öğrencileri ile iftarda bir araya gelerek çocuklarla birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşadı.

Çocuklarla iftar açmayı çok seven ve her fırsatta çocuklarla da bir araya gelen Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’ın her yıl olduğu gibi bu yılda çocuklara iftar programı kapsamında Akyazı’nın yetimleri ve Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür evi öğrencilerine iftar düzenledi.

Kenan Sofuoğlu parkında verilen İftar davetine Akyazı’nın yetimlerinin yanında Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür evinin Kuran kursu öğrencileri, Akyazı Belediye başkan yardımcıları Mehmet Çakmak, Mustafa Tonyalı ve birçok meclis üyesi katıldı.

Çocuklara düzenlediği İftar programına 1 saat öncesinden gelerek çocuklara zaman ayıran Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan tüm çocuklarla tek tek tokalaşıp tanışarak, karşılıklı sohbet etti .


İftar sonrası çocuklara konuşma yapan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “Bugün burada siz değerli yavrularımızla buluşmak sizlerle birlikte iftar açmak, aynı sofrayı paylaşmak ve sizlerle tanışmak benim için çok güzel bir duygu bu iftar programına katılarak beni mutlu ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Şu anda Ramazan ayının ortalarındayız yaklaşık 15 gün sonra bayram gelecek biz sizlerle bayramda da buluşacağız ve bayramlaşacağız. Çocuklar benim için her zaman çok değerlidir. Sizlerin geleceği benim için öncelikli hedeflerimin başındadır. Sizlerde en yakın arkadaşınızın Belediye Başkanınız Hasan Akcan olduğunu unutmayarak bir isteğiniz talebiniz olursa arkadaşlarınızla bir araya gelerek belediyemize gelin ve bizlere isteklerinizi anlatın bizlerde sizler için ne gerekiyorsa yapalım. ” dedi

Başkan Akcan ayrıca iftara katılan çocuklara yemek sonrasında dondurma ikramında bulundu.

Güven Yapı
Başkan Akcan Çocuklarla İftarda Buluştu
UB Group
Başkan Akcan Çocuklarla İftarda Buluştu
Başkan Akcan Çocuklarla İftarda Buluştu
Başkan Akcan Çocuklarla İftarda Buluştu
Başkan Akcan Çocuklarla İftarda Buluştu
Başkan Akcan Çocuklarla İftarda Buluştu
Başkan Akcan Çocuklarla İftarda Buluştu
Başkan Akcan Çocuklarla İftarda Buluştu

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2015-07-03 19:14:13

bakıyorum belediye başkanının ammada şak şakçısı var, her habere yorum yapıyolar, padişahım çok yaşa.

2
-0
10 yıl önce2015-07-03 19:13:11

bu tür hayırları gizli yapın, o çocukları reklam yapmayın. yaptığınız şey çok güzel ama reklama gerek yok, en kısa zamanda yayından kaldırırsınız umarım.

4
-0
10 yıl önce2015-07-03 18:01:13

Allah razı olsun

0
-0
10 yıl önce2015-07-03 14:20:15

başkan dedigin böyle olur dini bütün bir başkanımız var verdiğimiz oylar helal olsun hasan başkana

0
-2
10 yıl önce2015-07-03 14:16:37

HOCAM SENİ SEVİYORUZ

0
-1
10 yıl önce2015-07-03 14:21:05

Sayın Başkanımıza böyle bir organizasyon düzenlediği geleceğimiz olan çocuklarımıza verdiği önem değer için çok teşekkür ediyoruz. Allah yolunu açık inşah

0
-0
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks