Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

Bilardo Şampiyonası Sona Erdi

27-07-2015 14:20:15 - AKYAZI
Bilardo Şampiyonası Sona Erdi

Akyazı Amatör Spor Kulüpleri lokalinde düzenlenen ve Türkiye genelinden 112 sporcu’nun katıldığı Akyazı Belediyesi Ödüllü 3 Bant Bilardo Turnuvası 26 Temmuz Pazar günü yapılan final müsabakaları ile tamamlandı.

Özgür Adımlar
Turnuva’yı Finalini izlemek üzere  Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Akyazı Kaymakam’ı Kamuran Mustafa Bı, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı İlçe Jandarma komutanı Mustafa Hekimoğlu, Akyazı Emniyet Müdürü Murat Bal , Akyazı Belediyesi Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.                                                                                             
 
Türkiye Şampiyonası  Ödüllü 3 Bant Bilardo Turnuvası’na Türkiye genelinden 112 sporcunun  katılımı ile Akyazı’da gerçekleştirilirken Turnuva Akyazı Belediye Başkanı Hasan AKCAN’ın 4 gün önce yaptığı başlangıç atışı ile resmen başlatıldı. Müsabakalar 4 gün boyunca sürerken tüm maçlar www.bilardo.com tr’den canlı olarak yayınlandı.
 
Türkiye de derece yapmış sporcuların katılımı ile oldukça çekişmeli maçların yaşandığı Turnuva’ya Akyazılı bilardo severler yoğun ilgi ile karşılarlarken yapılan müsabakaları heyecanla izlediler. Dün yapılan final müsabakaların ardından Turnuva’da Savaş Bulut 1.ci, olurken Mehmet Can Çapak 2.ci, oldu. 3.cülüğü ise Birol Uymaz, Yavuz Güngördü paylaştı.
 
dereceye giren 1 ci sporcuya 3.000 TL,  2 ci sporcuya 2.000 TL, 3 cü ve 4 cü sporcuya 1.000’er TL, 5-6-7 ve 8 nci sporcuya 500’er TL,  En Yüksek Seri yapan sporculara 500’er TL                 En İyi Ortalama yapan Sporcuya 500’er TL olmak üzere toplamda 11.000 TL ödül verildi. Başarılı olan sporculara ödüllerini Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Akyazı Kaymakam’ı Kamuran Mustafa Bı ve Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan verdi.
 
Sporcuların ve programın organizasyonunun gerçekleştirilmesine önemli katkı sağlayan, Akyazı Belediyesi Spor İşleri Koordinatörü Sait Okur, “ Turnuvanın önemini kavrayarak bizlere destek olan başta Belediye Başkanımız Hasan Akcan olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ediyorum. Akyazı’da gerçekleştirilen çok önemli bir sosyal ve sportif aktiviteyi tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Organizasyondan, Akyazılılar memnun, misafir sporcular memnun bir daha ki yıl daha geniş katılım ile daha güzel bir çalışma yapmak istiyoruz” dedi.
 
Programı ve organizasyonu başından beri yakinen takip eden ve gerçekleşmesi için önemli katkılarda bulunan, As Akyazıspor Kulüp Başkanı Sait Beşir, “Öncelikle böyle bir Turnuva’nın Akyazı’da yapılması için çabalarını ve desteklerini esirgemeyen ve sürekli yeni girişimler ve görüşmeler neticesinde Turnuva’yı Akyazı’ya taşıyan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’a,  Turnuvaya katılan 112 sporcumuza, Turnuva boyunca yapılacak olan masrafları karşılamak için ilçemizde faaliyetlerini sürdüren ve Turnuva’ya sponsor olarak maddi ve manevi destekte bulunan firmalarımıza teşekkür ediyorum. İlçemiz artık adı spor ile anılacak önemli bir kent olmaya doğru emin adımlarla ilerliyor. Belediye başkanımız da bunu çok istiyorlar inşah bizlerde Akyazı Belediyesi Spor Kulubü başkanlığı olarak elimizden geleni yapacağız dedi
 
Akyazı Belediyesi Başkanı Hasan AKCAN “Türkiye genelinden her biri birbirinden değerli ve çeşitli bir çok ödül alarak belli başarılara ulaşmış 112 sporcunun katılımı ile  Türkiye Ödüllü 3 Bant Bilardo Turnuvası’nı ilçemizde sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmiş olmanın mutluluğu ve gururu içerisindeyiz. Akyazı bu tür spor Müsabakalarına ev sahipliği yapabilecek kapasitede ve düzeydedir. İnşah yeni yeni turnuvalar ile İlçemizin ismini sporla anılacak bir spor kenti olarak taşımaya gayret göstereceğiz. Bu turnuva Akyazı’mızın da tanıtımına önemli ölçüde katkı sağladı. Turnuva’nın ilçemizde olması konusunda desteklerini esirgemeyen başta; Bilardo Federasyonu Sakarya İl Temsilcisi Ercan İŞCAN olmak üzere, etkinlikte emeği geçenlere ve katılan tüm sporculara, Akyazı Belediyesi Spor İşleri Koordinatörü Sait Okur’a, As Akyazıpsor Kulüp Başkanı Sait Beşir’e,  sponsorlarımız Yılpar Parke, Moda Kuyumcusu, Taşkınlar Konfeksiyon, Balıkçı Hüseyin, Köftehor Cafe Restaurant, Akyazı Metro, Sakarya Vib, Öztürkler Gıda market, Mutlu Cell, Atlı Bahçe, A1 Yalıtım izafort Kahya Halı, Kaymaklar Turizm, Tio Otomasyon, Marmara Otogaz, Göktaş Pastanesi’ne teşekkür ediyorum” dedi.
 
Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş “Böyle önemli bir Turnuva’nın Şehrimizde yapılması ve Akyazı Belediyesinin bu Turnuva’ya ev sahipliği yapması ilimiz ve ilçemiz adına gurur verici bir tablo şehrimizin tanıtımı adına da önemli bir adımdır. Bu Turnuva’nın Akyazı’da yapılması için emeği geçen Başta Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan olmak üzere Bilardo Federasyonumuza,  katılan sporcularımıza ve destek veren herkese teşekkür ediyor, sporcularımıza da üstün başarılar diliyorum ” dedi
UB Group
Bilardo Şampiyonası Sona Erdi
Akgün Restoran Çorba
Bilardo Şampiyonası Sona Erdi
Bilardo Şampiyonası Sona Erdi
Bilardo Şampiyonası Sona Erdi
Bilardo Şampiyonası Sona Erdi
Bilardo Şampiyonası Sona Erdi

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
9 yıl önce2015-07-27 15:14:58

TEBRİKLER BAŞKANIM.TEBRİKLER SAİT HOCA

0
-0
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden