Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Borsa Başkanlarından Tepeçınar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

28-01-2015 18:46:30 - AKYAZI
Borsa Başkanlarından Tepeçınar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Akyazı Devlet Hastanesi Başhekim yardımcılığı görevini yürütürken Başhekimliğine getirilen Dr. Yavuz Tepeçınar’a hayırlı olsun ziyaretlerinin arkası kesilmiyor.

Hardal Burger Akyazı
Akyazı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şener Bayraktar, beraberinde Meclis başkanı Hüsamettin Şen ve Borsa Genel Sekreteri Adem  İbrahim Tevfikoğlu olduğu halde Devlet Hastanesine giderek Başhekimliğe getirilen Dr. Yavuz Tepeçınar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyaret sırasında konuşan Bayraktar, Akyazı Devlet Hastanesinde oluşturulan idari kadronun uyum içinde çalıştığını, bu durumun da Akyazılılara olumlu yansıdığını söyledi ve bizde Borsa olarak Devlet Hastanemizin Başhekimine dün olduğu gibi bugün de destek vermeye devam edeceğiz dedi ve Tepeçınar’ın yeni görevinde de başarılı olacağına olan inancını dile getirdi.
Dr. Yavuz Tepeçınar’da Borsamızın değerli başkanları ile Genel Sekreterinin yapmış oldukları ziyaret beni son derece memnun ve mutlu etmiştir. Özellikle Bayraktar kardeşlerin hastanemize ve hastanemiz idaresine verdikleri destek bizim unutmamız mümkün değildir.  Bundan sonra da desteklerini bekliyoruz dedi ve yapacağımız her hizmet Akyazı’mız içindir. Bunu hem idare olarak biz hem de Bayraktar kardeşler yakinen bilmektedirler. Ben bir kez daha yapılan ziyaret için başkanlarıma ve genel sekreterimize teşekkür ediyorum dedi.

Marmara Göz
Borsa Başkanlarından Tepeçınar’a Hayırlı Olsun Ziyareti
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden