ÇAĞRI OTOMOTİV
Ellidört Park

Dereler Genişliyor Alt Yapı Güçleniyor

21-07-2014 13:24:02 - AKYAZI
Dereler Genişliyor Alt Yapı Güçleniyor

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Akyazı genelinde sürdürülmekte olan Sel önleme, Alt Yapı güçlendirme çalışmaları, Alaağaç deresinde yapılan dere genişletme ve yol düzenleme çalışmaları ile sürdürülüyor.

Özgür Adımlar

Akyazı genelinde sel önlem çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; Alaağaç deresinin akış güzergahında başlattığı dere ıslahı, Dere genişletme ve düzeltme çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Teknik Ekipler bu bölgede başlattıkları çalışmalarla birlikte suyun akışını düzenli hale getirerek dere çevresinde oluşabilecek toprak kaymalarını ve su taşkınlarının büyük ölçüde engellenmesini hedefliyorlar.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan "Akyazı'mızda sel sonrası yapılan plan ve programlarımıza göre not aldığımız yerlerle ilgili olarak her gün bir mahemizde bu çalışmalarımız sürdürülmekte. Amacımız Akyazı genelinde hızla bu tespit ettiğimiz noktalarla ilgili önlemlerimizi almak ve bu bölgelerimizdeki selin verdiği veya olası bir sel durumunda vereceği hasarları en aza indirmek için gerekli çalışmalarımızı tamamlamak hedefindeyiz.Özellikle bu konu ile ilgili olarak Derelerimizde Islah ve genişletme çalışmalarımıza daha çok öncelik verdik. Ayrıca ilçemiz içerisinde de Büz döşeme çalışmalarımızda aralıksız olarak sürdürülüyor. Akyazı'mız Alt yapısı ve Üst yapısıyla her gün daha da güçleniyor ve güçlenmeye devam edecek" dedi.

Ürdüç
Dereler Genişliyor Alt Yapı Güçleniyor
UB Group
Dereler Genişliyor Alt Yapı Güçleniyor
Dereler Genişliyor Alt Yapı Güçleniyor

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
11 yıl önce2014-07-25 11:49:22

BULUTLARIN ALTINA ÇOCUK BEZİ BAĞLAMAK LAZIM, BAĞLAYALIM Kİ KELEBEKLER ÖLMESİN, KUŞLAR UÇARKEN KANATLARI ISLANMASIN, DERELERE FAZLA SU GELMESİN, ARILARIN BALININ TADI KAÇMASIN, DAMACANA SU SATANLAR KORKMASIN HALA ONLARA İHTİYAÇ VAR KİMSE DEMİYORKİ DOĞANIN DENGESİNİ BOZMAYALIM. BIRAKIN YARADAN BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN. Çılgın İzmitli

0
-0
11 yıl önce2014-07-22 14:32:11

tabiki kücücek ye gelmediler dere ne halde bu belediye kücüceye uğramıyor neden acaba dere yolları bozuk

0
-0
11 yıl önce2014-07-21 18:34:53

altindere ye bir kepce 1 traktor ve 1 kamyon veremiyor mu akkyazı belediyesi.altindere den topladınız herşeyi yıgdınız kuzuluga maheye ne greyder ne kepce geldi yollar kostebek yuvası adam gibi hizmet istiyoruz sel olalı 1 dan fazla oldu sanki anadoludaki koy yolundan farkı yok mahenin yolunun sorsan büyükşehir belediyesi

0
-0
Batan gemide kaybolan Sakaryalı gencin babasından suç duyurusu
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks