Aydın Metal
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Toprak Turizm

EN İYİ ONLİNE OYUNLAR BURADA

05-02-2016 17:19:54 - İLANLAR
EN İYİ ONLİNE OYUNLAR BURADA

EN İYİ ONLİNE OYUNLAR BURADA

Gençlerin ve çocukların en büyük bağımlılıklarından bir tanesidir online oyunlar. Özellikle üniversite çağındaki gençlerin oynadığı bir çok online oyun bulunmaktadır. Online demek çevrimiçi ve ortak anlamına gelmektedir. Online oyunlarda birçok kişi ile aynı anda oyun içerisin de olursunuz ve karşılıklı oynarsınız. Online oyunlar genel de bağımlılık yapan oyunlardır onun için oynamaya başlamadan önce iyi düşünmelisiniz. Günümüz de gençlerin en çok oynadığı online oyunlar arasında


Online oyunlar artık günümüz de sadece bilgisayar üzerinden değil cep telefonu ve tabletler üzerinden de oynanmaya başladı. Akıllı telefonların çıkması ile birlikte android ve iOS da geliştirildi ve artık cebimizde de online oyunlar mevcut. Bilgisayar başında oynana oyunlar genel de artık üniversite çağında ki gençlerin tercihleri. Bu oyunların bağımlılık yapmasında ki en büyük sebeplerden bir tanesi de gelişmeli tarzında oyunlar olması ve tabi ki de gerçek kişiler ile oynanıyor olması. Bilgisayar karşı oynanan oyunların bir sonunun olduğunu ve bir süre sonra artık daha fazla zevk vermeyeceğini herkes bilir ancak online oyunlar her zaman ve sürekli olarak oynayan kişiye zevk verecektir. Ayrıca online oyunların sürekli güncellenmesi ve yapımcıların oyunlar üzerinde ki geliştirmeleri de oyuncuların dikkatini çekmekte ve oyunlara olan ilgi daha çok artmaktadır.


Oyunlar artık sürekli geliştirmeye yönelik yapılıyor ve oyunların hiçbir zaman bir sonu olmayacak şekil de ayarlanıyor. Kişiler kendilerini geliştirdikçe daha çok geliştirmek istiyor ya da alt seviyeye düştükleri zaman hırslanıp bir daha oyunu oynamak istiyorlar. Bu da oyun yapımcılarının en iyi kullandıkları oyuncu özelliklerinden biridir zaten. Kişiyi oyuna daha çok bağlamak ve daha çok oynamalarını sağlamak. Tabi bunun yanında kişinin oyundan aldığı mutluluk ve eğlence bir yana ki eğer eğlenceli olmasa milyonlarca insan saatlerce aynı oyunları oynamayı sürdürmezdi. Siz de eğer hala bir online oyuna üye olmadıysanız hemen bir üyelik açarak bu muhteşem dünyanın tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks