Aydın Metal
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Toprak Turizm

Eski Kuzuluk Belediyesi Binasının Önüne Siyah Çelenk Bırakıldı

29-03-2015 22:37:48 - AKYAZI
Eski Kuzuluk Belediyesi Binasının Önüne Siyah Çelenk Bırakıldı

Nüfusu 2000’in altında kalan ve kamuoyunda büyükşehir kanunu olarak bilinen yasa tasarısıyla Mahe statüsüne düşen Kuzuluk mahesi halkı eski belediye binası önünde toplanarak bina önüne siyah çelenk koydu basın açıklaması yaptı.

Hardal Burger Akyazı

Eyleme Akyazı Saadet Partisi İlçe Başkanı Selman Demirtaş, Akyazı CHP Kadın Kolları Başkanı Cihan Meral, Akyazı MHP Yöneticisi Mehmet Tunç Yıldırımgeç ve Kuzuluklu vatandaşlar katıldı.

Chp Kadın Kolları Başkanı Cihan Meral ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Selman Demirtaş'ın söz aldığı basın açıklamasında Her zaman Kuzuluklu Vatandaşlarının yanında olduğunu belirten Demirtaş " Kuzuluk Sakarya'nın incisi ve bu maheye daha çok yatırımlar yapılması ve daha çok hizmet görmesi lazım iken görüyoruz ki kimse ilgilenmiyor. Yöneticilerden daha çok özen göstermelerini bizlerde istiyoruz. Kuzuluk Hepimizin" dedi.

Chp Kadın Kolları Başkanı Cihan Meralin gerçekleştirdiği basın açıklamasında Kuzuluk halkına verilen sözler gündeme getirildi.

Cihan Meral "Kapanan belediyemizin üzerinden bir yıl geçti.Bu bir yıl içinde bağlandığımız belediyelerimizden biz Kuzuluklular olarak hizmet alamadığımız için bugün tepkimizi siz değerli basın mensubu dostlarımız aracılığı ile kamu oyuna ve yetkililere duyurmak amacıyla toplandık.İlk tepkimizi de kapanan ve bugün için AKYAZI Belediyesinin üst olarak kullandığı belediye binamızın önüne siyah çelenk koyarak göstermek istedik.

 Güzel yurdumuzun,güzel ilimizin ve güzel ilçemizin göz bebeği konumunda olan doğa güzelliği,yeşilliği,termal suları,maden sular,Aksar Tepe gibi birçok güzellikleri bünyesinde barındıran muhteşem Kuzuluğumuzun bu bir yıl içinde hizmet fakiri haline getirilmesini hazmedemediğimiz için bugün buradayız.

 Bir yıl önce yapılan seçimlerde KUZULUK Mahemize çağ atlatacağız,getireceğimiz hizmetlerle sizlerin takdirini kazanacağız ve gönüllerinizde taht kuracağız diyenleri bugün görememenin ve vermiş oldukları sözlerini tutmadıklarını üzüntü içinde takip etmekteyiz.

 Hem Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın ZEKİ TOÇOĞLU’nu hemde Akyazı Belediye Başkanımız Sayın HASAN AKÇAN’ı verdikleri sözlerini tutmaları bekliyoruz.

 DEĞERLİ MİSAFİRLERİMİZ VE BASINIMIZIN MÜMTAZ TEMSİLCİLERİ şimdide sizlere bağlandığımız Belediyelerimizden beklentilerimizi anlatmak istiyoruz

1- Öncelikli olarak altyapı yapıyoruz diye kazdıkları köstebek yuvası haline dönüşen yollarımızın biran önce yapılmasınız istiyoruz.
2- Geçmiş yıllarda hiç sıkıntısını çekmediğimiz,Belediyemiz kapanır kapanmaz sıkıntı yaşamaya başladığımız temiz içme suyumuzu geri istiyoruz.
3- Pislikten çıkarılan artezyen suyunun bir daha ana şebekeye bağlanmasını ve bize bu suyun içirilmemesini istiyoruz.
4- Su isale hattımızın yenilenerek kayıp suyun kayıpsız hale getirilmesini istiyoruz.
5- Fatih Camiimizin yanındaki kavşağın yeniden ele alınarak yeniden düzenlenmesini istiyoruz.
6- E-5 karayolundan Kuzuluk Kaplıca sapağına kadar gidiş ve geliş şeklinde genişletilen yolumuzun bu genişletilme çalışmasına Şose ve Orta Mahe birbirlerinden ayrılmış hale getirildi.iki maheye gidip gelmek isteyenler ya fabrika mahesinden ya da Kaplıcadan geçiş yapmak zorunda bırakılmışlardır.Biz genişletilen yolun üzerine daha önce iki maheye geçiş veren bölgede bir üst geçit yapılmasını istiyoruz.
7- Büyükşehre bağlandığımız için ödemekte olduğumuz ve iki kata çıkarılan emlak vergilerimizin tekrar eski haline getirilmesini istiyoruz.
8- Keza yine ödemekte olduğumuz su paralarından alınmakta olan atık su bedellerinin kanalizasyonumuz henüz devreye girmediği için alınmamasını ve bu bir yıl içinde ödediğimiz atık su bedellerinin geriye ödenmesini istiyoruz.
9- Akyazı Belediye başkanımızın söz verdiği hayvan barınağının yapılmaması nedeniyle cadde ve sokaklarda başıboş dolaşan ve insanlarımızın korkulu rüyası haline gelen sokak köpeklerinin zararsız hale getirebilmesi için bahse konu barınağın zaman geçirilmeden yapılıp hizmete sokulmasını istiyoruz.
10- Kapanan belediyemiz tarafından yaptırılan ve hizmete sokulan stadımızın kar yağışı nedeniyle çöken tribünlerin zaman geçirilmeden yapılmasını istiyoruz.
11- Kapanan belediyemiz tarafından günde 2 kez toplanan çöplerin düzenli bir şekilde ana arterlerin dışında kalan ara sokaklarında toplanmasını istiyoruz.
  
Kısacası Kuzuluklular olarak insanca ve medeni ölçüler içinde yaşamak istiyoruz.
  
Yapılan seçimlerde iktidar partisine %80 oranında oy veren Kuzuluklular verdikleri oyların hizmet olarak geri dönmesini istiyor
     
Bir Kuzuluk halkı olarak bizi yönetenlerden istediklerimiz bunlar. Hizmet gelmezse bizler eylemlerimize devam edeceğiz.hizmet alırsak bugün siyah çelenk koyduğumuz yere bu defa güllerle donatılmış mis gibi kokan teşekkür çelengi koyacağız.

Bunun böyle bilinmesini istiyor ve verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ediyoruz" dedi.

Eylemi tertipleyen Davut Kaya, Erkan Aktaş, Kuzuluk sosyal yardımlaşma ve dayanışma dernek başkanı Murat Çakmakçı katılım gösterenlere ayrıca teşekkür etti.

Marmara Göz
Eski Kuzuluk Belediyesi Binasının Önüne Siyah Çelenk Bırakıldı
Marmara Göz
Eski Kuzuluk Belediyesi Binasının Önüne Siyah Çelenk Bırakıldı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2015-04-01 21:19:37

Devletin başına Devlet gelince çözülecek :)) 1 Nisan şakasıydı :) ( vatandaş kemal)

0
-0
10 yıl önce2015-03-31 22:46:00

kimse kimsenin günahını almasın , akyazı adapazarına bağlandıktan sonra , akyazı belediyesinin hükmü azalmıştır , burdan hasan hocamıza sayanlar , çok yanlıoş yapıyosunuz çoooookkkkkkk ,

0
-0
10 yıl önce2015-03-31 18:15:11

bilal soykan gelmeden bu çözülmez gerçek hizmet adamı hasan akçan saadet partisi olmadı kazanamadım has parti olmadı birde akparti şimdi kazandım bn şimdi size gününüzü göstercem kısaca yemeye sadece bak nasıl bld başkanı oldum demeye geçen dönemde yaptığı 200 bin tl yi kazanmaya geldi hırsını yenmeuye geldi hizmet etmeye değil

0
-1
10 yıl önce2015-03-31 02:24:46

Bu eylemden KUZULUKLULARIN haberi olsa taşardı orası emin olun. Haberimiz olmadı malesef ki, bir dahaki sefere bilgilendiröe yaparsanız yanınızda arkanızda değil önünüzde yürürüz. Şimdide göz boyamak için mi mhp chpli vatandaşlar doşdu taştı. Bu belediyenin kaşdırılmama olasılığı vardı imza toplanılbilirdi ama bize geç söylendi diye bir sürü söylentiler vardı. Sayın bilal soykan bize haber vermedi kuzuluğu başta o bıraktı kendi akyazının bilmem bir şeyliğine alındı diye yaptı bunu yazık. Hakkım varsa buna sebep olanlara haram olsun. Ben bir kuzulukluyum ve akyazıdan nefret ediyorum. Bu hasan akcanla ilgilide değil.

3
-0
10 yıl önce2015-03-31 00:36:20

Köklü çözüm gerek güzel akyazımıza köklü çözüm gerek yeter artık...Başbakanlık bu olaya bi el atması lazım başkanın yönetimin sistemin değişmesi gerek gerekirse bi 3 seneliğine akyazılı olmayan bi belediye başkanı getirsinler akyazıyı köyleri diğer iller gibi insan sıfatına soksun güzelleştirsin'su sorunları çözülsün'yol sorunları çözülsün kirli görüntüler çözülsün 80 il ve ilçeler çağ atlarken bizim akyazımızda olan sorunlara eylemlere bak ayıptır ayıp...Başbakanlık inşah kısa zamanda güzel akyazımızı soruşturmaya alır...Niye bu akyazı 20 sene geriden gidiyo diye sorsun başbakanlık...Para var çalışma yok devletimizin borcu yok bol paramız var niye bu Akyazı belediyesi bir türlü çalışmıyo niyee ne var bu akyazıda bi nüsübetmi var ne var..

0
-1
10 yıl önce2015-03-31 00:05:47

arkadaşlar lütfen sakin olalım , yaygara yapanlara prim vermeyin , ortalığı toz duman haline getirenlere kulak asmayın, hasan hocam inşaah elinden gelenin en iyisini yapacak ,

1
-3
10 yıl önce2015-03-31 09:25:06

Arkadaşlar Buraya toplanan ların %80 ak partilidir bilgininize Saadet MHP ve CHP li lerde vardı bizler Siyasi görüşümüz ne olursa olsun Ortak menfaatımız Kuzuluk olsun maksadı ile verilen sözlerin yerine getirilmesini dile getirdik Vesselam....

2
-1
10 yıl önce2015-03-30 22:24:35

camilerimize hibe edilen arasa tarla vasfındakı taşınmazlar açık artırma usulu ihaleye çıkarılıyor.oysaki o yerleri senin benim ve nicelerimizin dedeleri hibe ettı.amaçları hibe ettikleri bağ bahçerin gelirleriyle camilerimizin ihtiyaçları karşılanıyordu.her yeri sattınız tek oralar kalmısştı...

2
-1
10 yıl önce2015-03-30 19:17:26

Önceki belediye bunları yapmadımıda 1 senelik akyazı belediyesinden istiyorsunuz daha çok beklersiniz adp.büyük şehir akyazıya verirse oda belki size hizmet yapar yoksa daha çok beklersiniz.

1
-1
10 yıl önce2015-03-30 19:45:09

Sayın editör Kuzuluk Akyazı nın en kalabalık ne yazıkki Mahesi'dir haberi düzeltiniz sadece 4500 civarında oyu var 10 binin üzerinde nüfusa sayiptir bilginize Ayrıca. Çelenk i bırakan arkadaşlara canı gönülden teşekkürler ....

3
-0
10 yıl önce2015-03-30 12:08:38

Simdi gerceklere bir bakalim.Belediye köylerin mahe olmasıyla ne kadar mülkü varsa parselleyip ihale bile yapmadan satıyor.Hizmete sıra gelince bize zaman tanıyın diyorlar.bu millet saf degil birgün gelir bunun hesabını sorar

3
-0
10 yıl önce2015-03-30 15:28:12

Doğalgaz gelsin,ak çarşi faaliyete geçsin,aksar tepesine yapilmasi gereken bir an once yapilmaya başlansin,fAbrika mahesinin süpermarkete ihtiyaci var .aslinda kuzuluk un kentsel dönüşüme ihtiyaci var yetkililer duysun bu benim şahsi fikrim.....

3
-0
10 yıl önce2015-03-30 11:23:42

bence bizim halk olarak tek sıkıntımız SABIRsız olmamız , akyazı eskisi gibi değil , maheleriyle çoğalmış bir akyazı var , 1 senede bu kadar büyümüş akyazıya bütün vaatlerin gerçekleşmesi zaten matematiksel olarak mümkün değil , ama şu bir gerçekki , hasan akcan , eski büyümemiş akyazıya başkan olsaydı eminimki süper hizmet ederdi , çünkü şu anda elindeki kısıtlı araç gereçle , muazzam bir hizmet çabası içinde , elindeki bu kadar kısıtlı araç ve elemana rağmen bu çabayı gösteren bir başkan , eminimki eski akyazıyı uçururdu , ama bundada vardır bir hayır , buda hasan hocamıza tevafuk oldu , ALLAH yar ve yardımcısı olsun , hizmet etmekten ziyade , sabır göstermeyen bir akyazı halkıyla karşı karşıya , bence SABREDELİM kardeşler

2
-4
10 yıl önce2015-03-30 11:11:25

Mahellenin seçtiği ve görev verdiği muhtarınız nerede? akp ye karşı aranıza girmeyemi korkuyor.yalakalık yapılan her toplantıda boy boy resim çektirmesini biliyor.

4
-0
10 yıl önce2015-03-30 10:54:46

birdaha secim olsun kuzuluk halki yine akp ye oy verir.yeterki tayyip alsin akp basimizda dursun burdaki kisinin onemi yok kim aday olursa olsun akp kazanicakya sorun degil yani.bi arkadasin evinde misafirlige gitmistim kuzulukta kadinlar kendi aralarinda konusuyorlardi su kotu kokuyo yok efendim yollar cok kotu olmus bnde dayanamadim soyledim yani hepinizin balkonunda akp bayraklari saniyodu niye sikayet ediyorsunuz simdi.kimse bisey diyemedi tabi...

3
-1
10 yıl önce2015-03-30 10:53:04

Kuzuluk ta eskiden şu vardida akyazi mi içti. Yıllardır kuzuluk ta su sıkıntısı vardı

1
-2
10 yıl önce2015-03-30 10:39:15

ben pek kuzuluklu göremedim.20 kişi var yarısı akyazıdan.

1
-2
10 yıl önce2015-03-30 09:27:27

Saadetle Cehp birleşsın

1
-0
10 yıl önce2015-03-30 08:48:59

hadi chp-mhp neyse de bu saadet chp nın dolmusuna bınıp kardeslerıne hakaret-iftıra atmasına nedemeli

1
-2
10 yıl önce2015-03-30 00:45:05

Siz daha 1 seneliksiniz! Biz Akyazı belediyesine ilk bağlanan belediyelerdeniz. Kendi kendimize yetiyorken bütün araçlarımız iş makinelerimizle akyazıya bağlandık. Akyazıya bir çok imkan verdik. fabrikalarımızla gelir sağladık karşılığında kocaman bir hiç aldık. Ama çok şükür çöplerimiz bari günlük alınıyor zaten Küçücek Belediyesi de günlük alıyordu.çok değişen birşey yok bu hususda. Önceki Akyazı belediye yönetimi de aynıydı şimdi de aynı. Belediye bol bol canı sıkıldıkça kaldırım yapsın! Hasan akçanın seçim öncesi küçüceğe verdiği vaatlerin senesi doldu hiçbirşey yapılmadı. "Yeni Küçücek girişi köprüsü, modern çöp bidonları, gençlere sporda destek sözleri, küçüceksporu canlandırma sözü, Küçücek otobüs-minibüslerine yeni durak sözü, Küçücek Meydanı'nı genişletme sözü, dere kenarı rehabilitasyon ve yaşam alanı sözü" ve hatırlayamadığım şuana kadar yapılmayan herşey! Zaman çabuk geçiyor....

7
-6
10 yıl önce2015-03-30 00:35:03

Kimin umrundaki Önemli olan Tayyip kazansın gerisi hikaye Hemde sizler göremiyorsunuz Kuzuluk çağ atladı çağ modern bir belde oldu modern herkesin kredi Kartı var Arabası var hastanesi var parası var borcumu yok yok

10
-6
Markette hasmını vurmuştu, tutuklandı
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks