ÇAĞRI OTOMOTİV
Batakköylü Düğün Salonu

İlçede Görev Yapan Gazeteciler İftarda Bir Araya Geldi

27-07-2014 19:31:48 - AKYAZI
İlçede Görev Yapan Gazeteciler İftarda Bir Araya Geldi

Akyazı’nın eski gazetecilerinden salim Özyılmaz’ın geleneksel hale getirerek ilçede görev yapan gazetecilere ramazan ayının son günü iftar verdi.

Hardal Burger Akyazı

Düzenlenen iftar yemeğine ilçede görev yapan Ajans Gazete Temsilcileri Muhabirler ve İnternet sitesi sahipleri katıldı.

İNCİ Pizza da verilen İftar yemeğinde sonra konuşma yapan Salim Özyılmaz; "Mübarek ramazan ayı içinde sizler belki iftarlarınızı evde yapma fırsatı bile bulamadınız. Özveri ile davet edildiğiniz tüm davetlere gitmeye çalıştınız. Görevlenirinizi en iyi şekilde yapmaya çalıştınız. Ramazanın son iftarını da birlikte yapalım istedim, aslında yemek bahane önemli olan bizlerin birlik içinde bir arada olmasıdır. Sizlerden bir büyüğünüz olarak birbirinizi sevmenizi birbirinize saygı duymanızı ve görevinizi bugüne kadar olduğu gibi ciddiyet içinde sürdürmenizi, kimseye kişiliğinizden taviz vermemenizi tavsiye ederim. Bu mesleğe yıllarını vermiş olan biri olarak sizlerin çalışmalarınızdan memnunuz ve sizlerle gurur duyuyoruz.
Ramazan da tutuğunuz oruçları ve yaptığınız ibadetlerin Allah katında makbul olmasını diliyor bayramınızı da en içten dileklerimle kutluyorum dedi.

İftar yemeğinde yıllarca Ak Belde AŞ eski müdürlüğü yapan Osman Aydın’a basına verdiği desteklerinden dolayı gazeteciler adına hendek şafak gazetesi sahibi Ahmet Çileli tarafından teşekkür plaketi verildi.

Unutulmamak güzel bir şey olduğunu belirten Ak Belde AŞ eski müdürü Osman Aydın, ak belde müdürlüğü yaptığım sürece sizlerle birlikte çalışmalar yaptık. Unutulmamak güzel bir şey Böylesine güzel bir ortamda beni de davet ittiğiniz için teşekkür ederim dedi.

Her yıl geleneksel hale gelen ve iftar yemeğini düzenleyen Salim Özyılmaz’a gazeteciler adına teşekkür eden gazeteci yaşar durmuş, bizleri unutmayarak ve her yıl ramazan ayının son günü ilçede görev yapan bizlere iftar yemeği vererek bir araya getirdiniz için teşekkür ederim. Önümüzdeki yıllar inşah kırgınlıklar unutulur dargınlıklar son bulu ve aramızda olamayan arkadaşlarımızda burada olur. Birlik ve beraberliğimiz daim olur dedi.

SEZAİ YOLCUOĞLU

UB Group
İlçede Görev Yapan Gazeteciler İftarda Bir Araya Geldi
Marmara Göz
İlçede Görev Yapan Gazeteciler İftarda Bir Araya Geldi
İlçede Görev Yapan Gazeteciler İftarda Bir Araya Geldi

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks