Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Ellidört Park

Kuvvetli Lodos Havaları Isıtacak

30-01-2015 20:00:00 - AKYAZI
Kuvvetli Lodos Havaları Isıtacak

Türkiye'de hava sıcaklığı, kuvvetli lodos fırtınası nedeniyle hafta sonunda ve Pazartesi günü ülke genelinde mevsim normerinin yaklaşık 6 ila 12 derece üzerinde seyredecek.

Hardal Burger Akyazı

Hafta sonunda etkili olacak kuvvetli lodos fırtınası hava sıcaklıklarını hissedilir derecede artıracak Hava sıcaklığı hafta sonunda ve Pazartesi günü ülke genelinde mevsim normerinin yaklaşık 6 ila 12 derece üzerinde seyredecek Sıcaklığın Pazar ve Pazartesi günleri Sakarya'da 24 dereceye ulaşması bekleniyor.

 Meteoroloji Genel Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre, Türkiye'nin batı bölgeleri yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetli bir alçak basınç sisteminin etkisine girecek.

Kuvvetli lodos fırtınası ve hava sıcaklıklarındaki hissedilir derecedeki artış ile yüksek karörtüsü bulunan dağlar ile Uludağ, Kartepe, Kartalkaya, Ilgaz, Davraz gibi kayak merkezlerinde kar erimeleri meydana gelebileceğinden yağışla birlikte ani sel ve taşkın riski bulunuyor.
Kar erimeleri, soba ve doğalgaz kaynaklı karbonmonoksit zehirlenmeleri, kara, hava ve deniz ulaşımında meydana gelebilecek aksamalar, ağaç ve direklerin devrilmesi ile çatı uçmalarına karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

 


Ürdüç
Kuvvetli Lodos Havaları Isıtacak
Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden