Aydın Metal
YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

MHP Akyazı Teşkilatı Basın Toplantısı Düzenledi

29-01-2015 22:23:01 - AKYAZI
MHP Akyazı Teşkilatı Basın Toplantısı Düzenledi

Milliyetçi Hareket Partisi Akyazı ilçe Başkanı Ali Doğan Eroğlu parti binasında basın açıklamasında bulundu.

Hardal Burger Akyazı
Eroğlu basın açıklamasında Ak Parti hükümetinin yapmış olduğu yanlış uygulamalar olduğunu beyan etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Akyazı İlçe başkanı Ali Doğan Eroğlu’nun basın açık açıklamasının tam metni
Neredeyse tek taraflı bir yazılı ve görsel basın medyasının hâkim olduğu ülkemizde gün geçtikçe gerçeklere ulaşmak daha da zorlaşmakta hakikatler halkımızdan saklanmaktadır.

Batmakta olan ekonomimizi suni ifadelerle güçlü göstermeye çalışmalar,esnafın,köylünün,emeklinin hiç sıkıntısı yokmuş gibi davranışlar,ödenemeyen kredi kartları,ssk primleri,vergiler ve bunun gibi daha bir çok nedenden dolayı adeta ülkemiz ve insanlarımız nefes alamaz hale gelmiş olup,artık yarınından şüphe eder vaziyete gelmiştir.
Diğer taraftan ülkemizin bağımsızlığını tehdit eden PKK uzantıları ve meclisteki temsilcilerinin eylemleri,konuşmaları ve hareketleri her zamankinden daha aktif bir şekilde devam etmekte olup,üzülerek söylüyorumki geldiğimiz noktada adeta işin içinden çıkılmaz bir durum hal almıştır.mevcut siyasi iktidarın verdiği tavizler,açılım süreci,analar ağlamasın,sürece zarar gelmesin diye gerek hukuk,gerek polis,gerekse askerin eli kolu bağlanmış olup,istedikleri gibi davranmalarının yolu açılmıştır.geldiğimiz noktada ise maalesef özellikle güneydoğuda yaşayan vatandaşlarımız pkk nın insiyatifine bırakılmış,sözüm ona kolluk kuvvetlerinin kontrolünde,kurulan çadır bölge mahkemelerinde hak hukuk aramaya sevk edilmiş durumdadırlar.
Güneydoğuda durum vahimdir,Askerler,polisler,ve devlet memurları çocuklarını okula gönderemez,çarşıya çıkamaz hale gelmişlerdir,yapılan tehditler sonucu huzursuzluk had safhadadır,kaymakam larımıza bile mektuplar gitmekte,sizi şu suçlardan dolayı kurduğumuz mahkemede yargılamak üzere bekliyoruz diyerek adeta hainlikte,bölücülükte zirve yapmışlardır,bu hainlerin zirve yapması bir yana,hükümetin Halen daha bu hainlerden iyi niyetli tavırlar sergilemesini beklemeside, hükümetin içerisine düştüğü acziyetin son göstergesi olmuştur.

Bu olaylar yaşanırken,eminimki sizlerde her türlü basın ambargosuna karşı, güneydoğuda görev yapan bir yakınınızdan,eşinizden dostunuz –dan aslında televizyon ekranlarında anlatılanlar gibi olmadığını          devletimizin bekası yönünde büyük sıkıntılar yaşandığını birinci ağızlar dan duyduğunuza ve artık kirlenmiş haberlere itibar etmeyip önümüzdeki seçimlerde Allah rızası için gereğini yapacağınıza inanıyorum.

Bizlerde MHP Akyazı ilçe teşkilatı olarak,sadece burada sizlerin huzurunda değil,köy köy,mahe mahe,sokak sokak dolaşarak,bu seçimlerin ne kadar önemli olduğu konusunda halkımızı bilgilendirip  bundan sonraki süreçte yaşanabileceklere karşı uyanık olmaları,artık oyunlara gelmemeleri hususunda ulaşabildiğimiz herkese,hangi dağın hangi zirvesindeyse gerekirse bir kişi dahi olsa ayağına kadar gidip bu meseleleri anlatacağımızı buradan bildiriyorum.
Değerli arkadaşlar,inanın bu demokratik ortamda girdiğimiz son seçim olabilir,ALLAH muhafaza ben imkan vermiyorum ama,yüce milletimizinde,Sağ duyulu halkımızında,bu hırsızlık olaylarına ,ayrışma ve bölünme olaylarına,milli ve manevi çöküntümüze artık dur diyeceğine kalpten inandığımı,seçimler yaklaştıkça,evet seçimler yaklaştıkça diyorum,altını çizerek söylüyorum,Tertemiz dinimizi kirli siyasetlerine alet etmelerine,Dini kullanarak manevi duygularımızı sömürmelerine halkımızın izin vermeyeceğini,bunlara kanmayacağını ümit ediyor,7 Haziranda şu an oynadıkları Osmanlıcılık tiyatrosunda halkımızın sahneye çıkıp bunlara Osmanlı tokadını indireceğine yürekten inandığımı belirtiyorum.
Aksi takdirde ülkemizin,içinden çıkılmaz,dönüşü olmayan bir yola girece ğinden kimsenin şüphesi olmasın.
Kendilerini kurtarmak adına yapılan,kanunları hiçe sayan atamalar,Paralel,üçgen,dörtgen bahanesiyle görevden haksızca alınan müdürlerimiz, soruşturmalar geçiren memurlarımız,28 şubatı gölgede bırakan fişlemeler geçtiğimiz kısa dönem içerisinde yaşandı.

Daha geçtiğimiz hafta kısa bir süre önce kendi atadıkları,21 tane ilin emniyet müdürünü görevlerinden alıp,yerlerine yenilerini atadılar,şimdi ise 4000 e yakın 4.sınıf,3.sınıf,2.sınıf ve 1.nci sınıf emniyet müdürünü emekli edip,yerlerine içlerinden kendilerine yakın olanları sözleşmeli olarak tekrar görev başına getirme ve ülkemizi tamamen krık ve polis devletine sokma çabası içine girdiler.

Herhalde sizlerde hak verirsinizki,Bu yapılanlar devletin,milletin geleceği adına değil,kendi iktidarlarının ve istikberinin geleceği için yapılmak istenenlerdir.

Ne yaparlarsa yapsınlar başaramayacaklar,Bu sefer istediklerini elde edemeyecekler,
Artık halkımızın tertemiz oylarını,2 kg markası bile belli olmayan yağ ile,bir paket kırık pirinç ile,2 paket margarin ile,bulgur ile,yanmaktan çok tüten,zehirlenmelere yol açan kömür ile satın alamayacaklar.
Çünki biz teşkilat olarak insanlarımıza,sizin bir oyunuzun karşılığı 4 sene yani 1460 gün diyeceğiz,sizin iradenizi 1460 günlüğüne 1 koliyle satın almaya kalkanlara,kimin parasıyla bu koliyi bana veriyorsun dedirteceğiz arkadaşlar Allahın izniyle.

Geçtiğimiz Cuma günü Büyük cami önünde bir eylem yapıldı,hepiniz görmüşsünüzdür,duymuşsunuzdur,anonslar üzerine anonslar yapıldı,Peygamber efendimize (sav) Charlie hebdo dergisinin hakaret içeren karikatürleriyle ilgili Tüm Türkiye de olduğu gibi Akyazı dada halkımızı protesto etmeye davet ettiler.Kim yaptı bu daveti ?
İçinde Diyanetin,müftülüğün,sivil toplum kuruluşlarının bulunduğu kişiler ve az sayıda cemaat bu protestoyu yaptı.Dikkat edin az sayıda cemaat diyorum,Bırakın günlerden Cuma olmasını,herhangi bir günün herhangi bir vakitinde bile cami içerisinde bulunan cemaatten daha az cemaat bu protestoya katıldı.Neden biliyormusunuz?
Artık ALLAH ın izniyle halkımız bazı gerçekleri görmeye başladı ve bu gösterileri yapanların samimiyetlerini gözden geçirmeye başladı.
Charlie Hebdo kimdir diye soruyor insanlar,kısaca şöyle cevap veriliyor,gayrimüslüm,yani kısaca tabirle gavur.
Gavur zaten gavurluğunu yapıyor,benim inandığım dinime inanmıyor,benim peygamberime inanmıyor benim kitabıma inanmıyor.
Bende burada sizlerin huzurunda benim kutsarıma dokunan,dinimle dalga geçen,ALLAH ın resuluna Peygamber efendimi ze yakıştırmalarda bulunan her kim olursa olsun Lanetliyorum.Allah ıslah etsin onları,akıl fikir versin.bakın dikkatinizi çekiyorum ben her kim yaparsa yapsın diyorum,
Ama siz,
Allahın tüm vasıflarını üzerinde toplamış bir liderimiz var diyen AKP Düzce milletvekili Fevai ARSLAN ın yaptığı konuşmayı es geçeceksiniz,
Eski AKP Aydın il başkanı İsmail Hakkı ESER in,Başbakanımız bizim için adeta ikinci peygamberdir diyeni görmeyeceksiniz,
AKP Bursa milletvekili Hüseyin ŞAHİN’in Başbakanımıza dokunmak bile ibadettir,sözlerini yadırgamayacaksınız,
Başbakanımızın doğduğu şehir kutsal şehirdir diyene eyvah diyeceksiniz,
Eğer peygamber efendimizden sonra bir peygamber gelse,onun adı Recep Tayyip ERDOĞAN olurdu diyene aldırmayacaksınız,
Ülkesinde 12 adet Peygamber efendimizin bulunduğu karikatürü yayınlayan dergiye hiçbir yaptırım uygulamayan,özür bile diletmeyen Rasmusseni hem eleştirip,hemde Türkiye adına verdiği oyla Nato genel sekreteri yapan Recep Tayyip ERDOĞAN a bir şey demediğin     gibi oy vermeye devam edeceksiniz,
Yine Düzce mv.yılbaşında yayınladığı twette ben hazreti ibrahimim,kardeşimde hazreti Muhammet demesine bakmayacaksın,
Bakara süresini, makara yapan Egemen BAĞIŞ a bizim bakanımız diye ses çıkarmayacaksın,
Yine Egemen BAĞIŞ ın Başbakanımızın yol arkadaşı olmak, makamların en yücesidir sözünü yutacaksın,
İçişleri bakanı Efkan ALA nın,peygamber efendimiz mekkenin fethinde gurura kapıldı, âmâ biz kapılmayacağız sözünü yiyeceksin,
Recep Tayyip ERDOĞAN ın rahmetimiz, gazabımızı aşacak sözlerini kale almayacaksın,
Ve bunların hiçbirini ne kadar enteresan ki hakaret olarak kabul etmeyeceksin, Sonra kalkıp elin gâvurunu buradan protesto edeceksin. Sen kimi kandırıyorsun, acaba yaptığınız samimiyetsiz protestoya kendiniz ne kadar inandınız beyefendiler?
Bunlar yetmezmiş gibi, ülkemizde yaşanan son rezillik, Arabistan kralı öldü diye şanlı şerefli, bayrağımızın yarıya indirilmesi rezilliğidir.
Kimdir bu Arabistan kralı arkadaşlar, Emin olun benim ve benim gibi düşünenlerin kralı olmadığı kesin, âmâ birilerinin kralı olacak ki ülkemizde yas ilan edildi.
Birkaç Mehmet öldü diye toplanamayan kişiler ne hikmetse kral öldü diye ülkede yas ilan ettiler?
İsterseniz ben size kim için yas tuttuğunuzu buradan söyleyeyim,
Yas tutulan kral,Sünni leri,yani bizleri devamlı huzursuz eden, rahat bırakmayan ,Sünni-şii çatışması için Ortadoğu’yu kışkırtan,
Zamanında Sünni Müslümanları katleden, peygamber efendimizin ashabının mezarlarını yok eden, Mekke yi,Medine yi yağmalayan,
Osmanlıdan kalma 300 yıllık tarihi geçmişi olan ECYAD kalesini yıktıran, Kâbe nin etrafını gökdelenlerle donatıp yukardan seyrettiren,
Peygamber efendimizde fazla sevmeyen, beyni İngiliz, kalbi Amerikan, Ciğeri İsrail olan, dışarıdan görünümü Müslüman olan, bu yönde anlatacağım birçok özelliği bulunan zevatın kendisidir Arabistan kralı.
Bunları bilmiyor musunuz ey cemaati müslimin,neden tepki vermiyorsunuz ? Neden böyle bir adam için benim ülkemde nasıl yas ilan edilir diye sormuyorsunuz?

Maalesef ülkemiz Bu kadar talihsiz olaylara onay verenler tarafından yönetiliyor. Bunların sayesinde Ne milli duygularımız kaldı, ne maneviyatımız kaldı, her şeyimizi törpülediler,
Sizleri temin ederim arkadaşlar az önce saydıklarımın hepsine, MHP olarak bizler cevap verdik ve Allah’ın izni ilede cevap vermeye son nefesimize kadar devam edeceğiz.
Kimseden korkumuz yok, kimseden çekindiğimiz yok, Bizler itikadı sağlam olan ülkücüleriz, bizler varoldukçada bu ülke kıyamete kadar bölünmeden, ayrışmadan dimdik duracak rabbimin izniyle.
Bizleri katil,faşist,Fatiha bile, bilmez bunlar diye suçlayan zihniyet !
80 li yıllarda Üniversite kapılarına söylemekten ar ediniyorum affedin beni, tövbe haşa, MUHAMMEDÎN BİLMEM NELERİ GİREMEZ pankartının altından kafasını eğip korkarak, geçen zihniyettir.
Bizlerin örnek aldığımız ağabeylerimiz tarafından, yani ülkücüler tarafından o pankart oradan indirilmiş ve gereği yapılmıştır.
Ne peygamber efendimize laf söyletiriz, nede ALLAHın ayetleriyle dalga geçirtiriz.
Ne bu vatanı böldürürüz, nede bölmek isteyenlere fırsat veririz. Bizler böyle sapıklıklara asla ve asla müsaade etmeyiz.
Hiç kimseden de kimi ne zaman ve nasıl kınayacağımızda öğrenecek değiliz.
Artık ülke olarak uyanmanın vakti gelmiş ve geçmektedir değerli arkadaşlar.
Vatanımız, son yurdumuz, tehlike altındadır. Buradan başka gidecek yerimizde yoktur,Allahta o günleri göstermesin, gösterecek olanlara fırsat vermesin.

MHP Akyazı ilçe teşkilatı olarak, önümüzdeki genel seçimlerin startını da vermiş olduğumuzu buradan beyan ediyorum. Bütün Akyazı da yeni sandık görevlileri ile ilgili çalışmalarımız başladı ve tüm hızıyla devam etmekdedir.Her sandığa 1 asil,1 yedek ve 1 de müşahit olmak üzere 3 kişi tahsis ediyoruz, bu sandık görevlilerimize tarafımızca tüm eğitimler verilip 1 oyun ne anlama geldiği ie birlikte bu seçimin ne demek olduğunu tekrar tekrar anlatacağız.
Artık Akyazı da Güçlü bir MHP ilçe teşkilatı var, bundan herkes emin olsun, kimseye de pabuç bırakmayız, herkes ama herkes varsa eski alışkanlıklarını bıraksın,
7 haziranda yapılacak seçimde en ufak bir lakayıtlıya,sandıklarda oynanabilecek oyuna kesinlikle iyi niyetle bakılmayacaktır,
7 Haziran da sandık başkanları da dahil olmak üzere, altını çizerek söylüyorum, sandık başkanları da dahil olmak üzere, en ufak bir hatayı kabul etmiyoruz, yanlış saydım, tutanakta böyle olmuş, hay ALLAH, nasılda böyle oldu gibi basit ve ucuz tiyatro sahnelenmesine kati suretle iyi niyet aranmaksızın, gerekli hukuki işlemler 24 saat içinde GENEL MERKEZİMİZ nezdinde Avukatlar aracılığı ile başlatılacaktır.
Kim neyi nasıl anlarsa anlasın,7 Hazirandaki seçimlerle ilgili düşüncelerimiz şimdilik bunlardır, umarım bu düşüncelerimizi hayata geçirmemize kimse sebep olmaz ve temiz bir seçim yaşamış oluruz.
Gelelim, yine geçtiğimiz günlerde Akyazı ya bir ziyaret gerçekleştiren, âmâ kimsenin bu ziyaretten bir şey anlamadığı Aile ve soysal politikalar bakan yardımcı Çiğdem Erdoğan ATABEK hanfendiye.
2011 de çıkarılan kanunla, milletvekilli olamayanlara, belediye başkanı seçilemeyenlere, gel sende burada takıl, maaşını al, birazda oyalan yeri olan bakan yardımcılığı görevi bulunan bu hanfendi,Her gittiği ilçede olduğu gibi Akyazı dada Kaymakam beyin, yani Mülki idare amirinin koltuğuna oturmuş, amaçsız toplantılarına devam etmiştir.
Bu hal ve hareketleriniz tarafımızca olduğu gibi halkımızca da hoş karşılanmadığından burada değinmek istedik. Nedir bu koltuk sevdası, seçimler yaklaştıkça kendinizi bir anda 4 ilçe gezip aslında sorun çözmeye geldiğiniz imajını verip, basında yer alma telaşınızı anladık da,
Burada en başta iktidar milletvekilleri var, belediye başkanı var,bir AKP ilçe başkanı var, bildiğim kadarıyla Ankara ya gidip sorunları anlatıyorlar zaten,
Ve eminim ki bu sorunları anlatırken ilgili bakanlıklara gidiyorlardır,
Yani bu gezilerinizden şunu mu anlamalıyız,
Evet, Sayın AKP milletvekilleri, belediye başkanları ve AKP ilçe başkanları Ankara’ya geliyorlar ama ne demek istediklerini biz anlamıyoruz,
Bende durumdan bir vazife çıkardım,
Bütün bakanlıkları temsilen geldim, Kaymakam beyin koltuğuna oturdum, nedir derdiniz, sıkıntınız diye sordum, Brifingimi aldım ve Ankara’ya dönüyorum.
Pardon sayın Bakan yardımcısı böyle bir yetkiniz varmı ?
Kendinizi acaba hangi statüde görüyorsunuz da bunları yapma hakkını kendinizde buluyorsunuz.
Sizin göreviniz, ilgili bakanlığınızla ilgili Bakanınıza karşı sorumluğunuzdur,Bıkaya barajı su tuttuğunda sular altında kalacak mezarlıklarla ilgili sizin ne gibi bir yaptırımınız olacakki,burada bunu gündeme getirme zahmetinde bulunacak bir milletvekilimi kalmadı? Belediye başkanımı kalmadı, AKP ilçe başkanımı kalmadı da siz ilgilenmeyi düşünüyorsunuz?
Lütfen görevlerinizi ve sorumluluklarınızı bilin, kendinizi bir milletvekili yada belediye başkanı gibi görmeyin, gidin Ankara da Bakanlığınızla ilgili çalışmalarda Bakanınıza karşı sorumluluğunuzu yerine getirin.
7 Haziran gününe kadarda son bakan yardımcılığı keyfini çıkartın.
Son olarak değerli arkadaşlar bir konuya değinmeden toplantıyı bitirmek istemiyorum.
Her ne kadar 30 Mart günü Akyazı Belediyesi nin 1 yılda neler yaptıklarını yâda yapamadıklarını değerlendireceğimiz toplantımız olacaksa da, Geçtiğimiz Meclis toplantısında yaşanan Denetim Komisyonuna Muhalefet meclis üyelerinden kimseyi almamaları olayı bizi bu konuda Şimdilik kısada olsa konuşmaya sevk etmiştir.
Sayın Hasan AKCAN beyefendiye şimdilik uyarımız,
ŞEFFAF olduğunuza inanmamız için özel çaba sarf etmenize gerek yok,
Meclis üyelerimizden birini Tekrar Denetim komisyonuna alarak ŞEFFAF lık konusunda ilerleme kaydettiğinizi, bizlere olduğu gibi halkımızda ispat konusunda aşama kaydetmiş olacağınızı buradan belirtmek isterim.
Aksi takdirde Muhalefetin olmadığı komisyonda, neyi nasıl yaptığınız hep şaibe olarak kalacaktır hafızalarda.
Bu duygu ve düşüncelerle konuşmama son verirken, katılımlarınızdan dolayı teşekkür eder, saygılar sunarım.

Haber Nuri Kuru

Marmara Göz
MHP Akyazı Teşkilatı Basın Toplantısı Düzenledi
UB Group
MHP Akyazı Teşkilatı Basın Toplantısı Düzenledi
MHP Akyazı Teşkilatı Basın Toplantısı Düzenledi
MHP Akyazı Teşkilatı Basın Toplantısı Düzenledi

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2015-02-17 07:55:41

MHP Akyazı İlçe Başkanını kutluyorum.Konuşma metninin tamamına yürekten katılıyorum ve alkışlıyorum.İnsanlarımız Hz. Ömer'in ,Hz. Ebubekir'in adaletini iyi öğrensinler.Birde şimdiki yönetenlerimizin şaşalı hayatına ve söylemlerine baksınlar.Allah , Peygamber diye diye ,haktan , adaletten , eşitlikten ve dinimizin gerektirdiği takva yönetim sitemiyle hiç uzaktan ve yakından hiç alakası olmadığını göreceklerdir.Eğer bunları görebilecek göz , anlıyabilecek kalb varsa, islam dinimizin güzelliğini idrak edeceklerdir.İnşah Allah onlara bu idrak etmeyi nasib eder.

0
-0
10 yıl önce2015-02-08 19:44:58

19.36 haklisin.. gecen bir haberde okumustum kimin dedigini hatirlamiyorum ama soz soyleydi.. " Caliyorlar ama calisiyorlar zihniyeti, kizim kotu yola dustu ama eve ekmek getiriyor mantigla aynidir" tesbihte hata olmasin tabi kimseyi Allah kotu yola dusurmesin ama sozu soyleyen dogru demis hirsiz hak yiyen adaletsiz insanda kotu yola dusmustur zaten.. saygilar

0
-0
10 yıl önce2015-02-03 20:47:52

Allah'in indirdigiyle hukum etmeyen bir partiye oy vermek caiz degildir.. oyle bir partide yok zaten..Allah'in kitabi olulere degil dirilere inmistir.. bakiyorum da yorumlara kimsenin bundan bahsettigi yok .. herkes isine geldigi gibi yazip ciziyor ama hesabimiz cetin olacaga benziyor..

1
-0
10 yıl önce2015-02-03 20:35:26

Biz asgari ucretle gecinmeye yari ac yari tok yasamaya calisan insanlariz..ak sarayda altin tasta su icenleri niye savunuyoruz anlayamiyorm.. keske gercekleri gorebilseniz be abiler.. keske adinda olupta aslinda olmayan adaletin ne demek oldugunu bilseniz..

1
-0
10 yıl önce2015-02-03 12:17:20

HIRSIZLIĞA BİLE KILIF BULAN AKP ZİHNİYETİ SİZ NE ANLATIYORSUNUZ YA ŞAŞIRMIŞ ZAVALLILARSINIZ SİZLER ....

1
-0
10 yıl önce2015-02-02 23:25:55

adam bakara ayetiyle dalga geciyor.. bakara ya makara yapiyor..hala toz kondurulmuyor adama... burda savunuyorlar bide...yapmayin beyler.... sacmalamayin... mevzu akp mhp mevzusu degil..mevzu musluman gibi cikip bu yanlis diyebilmek...siyasi ekonomik cikar icin istediginiz kadar gormedim deyin.. yuce Allah goruyor...

2
-0
10 yıl önce2015-02-02 23:17:26

adam 700 bin tl lik kolsaati takar.. oburu oglen 2 liralik doner ekmekle gunu geciriyim der ve 700 binlik kol saatini savunur...

3
-0
10 yıl önce2015-02-04 19:36:55

herkesin hesabi cetin..Ama hirsiza kul hakki yiyene destek vereninde bence daha cetin...

0
-0
10 yıl önce2015-01-31 21:33:36

aramızdaki fark yediğimiz ekmeklemi ölçülüyo akp vatandaş mhp akp kıyaslamışsız aramızda çok büyük fark varmış evet bak gerçekten tespitin doğru mhp akp arasındaki fark bizim harangi bir yolsuzluğumuz arsızlığımız çok tüm numaralar sizde hadi öptüm...

2
-1
10 yıl önce2015-01-31 13:57:00

31.01.2015 10:08 -Diyorum ya arkadaş kendisi yazmadı ki o metni zaten, verdiler metni garibime o da okuyo neapsın başka işi yokki :) MHP nin tepesi çürümüştü anlaşılan çürük köküne kadar inmiş... Artık ne genel de nede yerelde mhp ye oy verilmez, baksana konuşmalara. Arkadaşın biri yazmış depremi iyi hatırlayın vs. evet hatırlıyorum, nasıl yardımın yurtdışından beklendiğini, dışardan gelen yardıma bel bağlandığını o rezilliği. Ayrıca yine o arkadaş o dönemde kaç bankanın boşaltıldığını kaç milyar doların iç edildiğini görmezden geliyor. O gün onlara hırsız demiyenler bugünün gelişen büyüyen ve zenginleşen Türkiyesinde hükümete hırsız diyor. Ne büyük ironi değil mi?

1
-4
10 yıl önce2015-01-31 10:08:44

acaba kaç gün uğraştı bunu yazmak için :)

2
-7
10 yıl önce2015-01-31 10:04:29

Tabiiki düşünmek için akıllarınızı KAÇAK-SARAYA kiraya vermediyseniz.Size şunu söyleyeyim;Eğer Cübbeli hocayı takip ediyor ve hala ehli sünnete aykırı iş yapıyorsanız,bunu bilerek yaptığınıza göre ahiretiniz külliyen heder oldu demektir.Bir müslüman olarak uyarmak görevim.Yani CİHAD tebliğ ile başlar....

2
-2
10 yıl önce2015-01-31 09:59:09

MHP bu ülkede birşey yapmadı deyip,kafasını kuma gömen deve kuşlarına sesleniyorum.Depremi iyi hatırlaytın.aldığınız devlet yardımlarını iyi belleyin.çıkarılan yapısal reformları iyi takip edin.en çok paranın döndüğü ve bir tek hırsız çıkmadığı o günleri iyi hatırlayın.islama,peygambere ve dine bu kadar saygısızlık yapılmadığını,hatta hiç yapılmadığını iyi düşünün.Tabiiki düşünmek için akıl varsa.....

6
-1
10 yıl önce2015-01-31 08:12:22

Yukarıdaki ifadelerden yalan ve iftira olan yoksa zorunuza gidecek birşey yok. Demek ki kol kırılmış yen içinde kalacakken bütün bünye çürümüş, kokmaya başladı.

3
-3
10 yıl önce2015-01-31 09:29:54

herkes kendini gözden geçirsin kendimize bakalım, sayın eroğlu cami cemaatının sayısından bahsediyor acaba uğruyormu camiye ?BU YORUMA CEVAPTIR.KARDEŞİM BU ÜLKE SİYASETİ CAMİLERDE YAPANLARIN YÜZÜNDEN BU KONUMA GELMEDİMİ CAMİYE GİDENE BİŞEY DEDİĞİMİZ YOK ALLAH CAMİ CEMAATLERİMİZİN(İHLASLA İBADET NİYETİYLE GELENLERİN)SAYISINI ARTIRSIN ORADAKİ CEMAATEDE SAYGIMIZ SONSUZ ANCAK BURADA SİYASİ MALZEME OLARAK KULLANILAN YER VE KURUMLARA TEPKİMİZDİR.AKILLI OLUN İŞİNİZE GELDİĞİ GİBİ ANLAMAYIN DOĞAN BAŞKANINDA CAMİYE GİDİP GİTMEDİĞİNİ CENABI ALLAH BİLİYO SENİN BİLMEN COK ÖNEMLİ DEĞİL

3
-1
10 yıl önce2015-01-31 01:22:25

Siyaset kimlerin eline kalmis yarabbim..YASASIN AKP Imparatorlugu.. Bir Mhp kadrolarina bakiyorum bir de AKP kadrolarina..arada daglar kadar fark var..sizin daha cooook ekmek yemeniz lazim ..Yine de yolunuz acik olsun, umarim HDP nin oy oranindan daha asagi bir oy almazsiniz..

4
-5
10 yıl önce2015-01-31 00:41:13

ya arkadaş yeni bir yüz dedik ama kafa yapısı aynı güzel kardeşim AKP hükümetini eleştirirken sanki mhp hükümeti bu ülkede ikdidar olmadı da bu memleket için şunuda mhp hükümeti yaptı diyen varmı acaba birde siz mhp li dostlarım biz iktidar olursak akp nin yapamadığı şu veya bu gibi hizmetleri biz daha iyisini yapacağız diyeceğine hala kısır tartışmalar la boşuna vakit geçirmenin bir anlamının olmadığını düşünüyorum hiç kusura bakmayın sizler böyle devam ederseniz bizler de böyle gideriz.yok şu şöyle demiş yok böyle demiş bize ne kazandırır herkes geleceğini düşünmek zorunda hangi parti ikdidar olursa olsun şahsen benim kimseye güvenim yok gelen insanların sırtından geçiniyor gerisi teferruat.....

3
-1
10 yıl önce2015-01-31 00:21:53

meyve veren ağaç taşlanır diye bir söz var buda öyle chp -MHP-bdp-cemaat -diğer partiler AK PARTİYİ eleştiriyorsa bilin ki doğru yolda ilerliyor AKPARTİ sizler ancak 3,5 kişiye konuşur durursunuz he bu arada unutmadan 2001 den önce iktidarda kim vardı ve ne yaptınız 350 milyar dolar ne oldu unun hesabını verin önce

3
-1
10 yıl önce2015-01-30 23:15:09

Sokak ağzı diyen arkadaş,MHP sokaklarda değil meydanlarda konuşur.bu ülkede sokak ağzını en iyi konuşan kişide kasımpaşalıdır.bu kapak sana yeter!

4
-3
10 yıl önce2015-01-30 23:11:04

Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali,doğan beyi eleştireyimde nasıl olursa olsun farketmez mantığıyla davranışlarızla battıkça batıyor şunuz.ama yormayın kendinizi zamanla alısırsınız doğruları öğrenmeye.eee hazmetmek kolay değil :)

3
-2
10 yıl önce2015-01-30 22:58:33

Doğan Bey'den çok ümitli değildim açıkçası,fakat bu konuşmaları ve anlattığı konulara hakimiyetini gördükten sonra bunun yanında halkımızında sevdiği tatlı sert üslubu ile güzel işler başaracağına inancım oluştu.bu şekilde devam ederse daha iyi yerlere gelmemesi için bir sebeb yok.başarılar dilerim

3
-2
10 yıl önce2015-01-30 22:20:45

Basın açıklamasında kullanılan dil ve üslup yanlış. Hükümeti eleştirmek bir muhalefet partisi temsilcisi olarak elbette göreviniz ve hakkınız ancak hükümeti eleştirirken dahi kullanacağınız strateji ve yöntemleri bilmiyorsunuz. Sadece siz değil birçok siyasi parti yöneticisi de maalesef hala sokak ağzıyla siyaset yapmaktalar. Vatandaş Kemal kardeşinizin tavsiyelerini dinleyin kazanırsınız.

2
-2
10 yıl önce2015-01-30 21:25:49

kısa ve öz bişey söyliyim bu vatana ihanet etmicek tek parti mhp dir biraz mantıklı düşünün neden pkk nın oldugu bölgelerde mhp yok dogu illerine mesela neden devlet bahcelinin tunceliye gitmesi cok büyük bir olaymıs gibi karsılandı cunki vatan haini olanlar mhp nin basa gelmesini istemiyolar eger mhp vatana ihanet edicek bir parti olsa zaten oralarda sevilirdi

2
-3
10 yıl önce2015-01-30 20:51:01

Maşah herkese vermiş veriştirmiş sayın eroğlu ama öncelikle konuşmak için sizinde bişeyler yapmanız bi icraatinizin olması gerekmiyor mu? Bugün muhalefet utanılacak durumda, meclise sunmuş olduğunuz adam akıllı bi tane kanun taslağı söyleyin bana, iktidar dışında diğer partilerin kanun teklifi vermesi yasak mı? uydunuz chp ye muhalefet etmeyi hükümetin yaptığı herşeyi ret etmek karalamak olduğunu sanıyorsunuz, e sizde bi şey ekliyeydiniz söyliyeydinizde bileydik? Şimdide tepeden yazıldığı çok belli olan bir metinle gerçeklerle bağdaşmayan "sözde" bir basın toplantısı düzenliyorsunuz. Üstelik bahsettiğiniz konuların akyazıyla ne alakası var onu da bi açıklayın? Hiç muhalefet etmeyi bilmiyorsunuz bu gidişlede bilemeyeceksiniz...

3
-4
10 yıl önce2015-01-30 20:35:42

Kirasını ödeyemeyen diye başlayan şahıs amac ne nesin sen..haber ne senin zorn ne ayıptır ayıp..isminide verde tam olsun .furkan birinci ben....biraz karakterli olll

1
-2
10 yıl önce2015-01-30 22:48:46

Siz bu kafa ile hiçbir yere varamazsınız ,bir mevkiye de ulaşamazsınız. Allah da fırsat vermez inşah. Hadi AKP hükumetini eleştiriyorsunuz. Eleştirmek olabilir fakat Peygamberimize yapılan çirkin saldırılara karşı duruşumuzu gösteren basın açıklamasına destek veremeyecek kadar zavısınız. Bu bir miting değil bir basın açıklamasıydı. Oradaki samimi ve kalabalık topluluğu küçük göstermeye hakkınız yoktur. Bunu siyasetle karıştırmayınız. Lütfen sizi temkinli ve duyarlı olmaya davet ediyoruz.

2
-4
10 yıl önce2015-01-30 18:22:57

Sayın baskan senın bu akıl tutulması tavrın ve beledıye baskanımıza uyarı ıtafından dolayı senı yuce AKYAZI'lı kardeslerımden ozur dılemeye davet edıyor ve bu tutumunu ŞİDDETLE KINIYORUZ .

4
-7
10 yıl önce2015-01-30 18:22:24

Evet bende bir Akyazılıyım il dışında ikamet ediyorum. İddaa ediyorum bu Akyazıdan ve Akyazılıdan bir şey olmaz neden mi? Bizde hemşericilik . bizde adamımcılık, bizde vurdum duymazlık olduğu sürece Akyazı nahiye görüntüsünü üzerinden atamaz...Gelen zengin oluyor öyle değil mi? Recep yıldırım ben onun züccaciye dükkanını biliyorum belkide siftahsız kepenk kapatırdı..Şimdi bakın ....

4
-3
10 yıl önce2015-01-30 18:19:12

herkes kendini gözden geçirsin kendimize bakalım, sayın eroğlu cami cemaatının sayısından bahsediyor acaba uğruyormu camiye ?

7
-1
10 yıl önce2015-01-30 17:09:44

40 yasindayim kör oldugumu öğrendim.akyazi dedim arkadasim yanlis anladin ayvalik demedim.marmarinin enbuyuk köyünden bahsettim.sen hic ormankoyden cikmamissin belli oldu.

2
-1
10 yıl önce2015-01-30 15:28:48

Ocak ayında Atalay başkanlığındaki strateji ekibinin Pollmark'a yaptırdığı ankette ise Ak Parti'nin oy oranı yüzde 2.5'luk artışla yüzde 49.5 olurken, CHP yüzde 1.5 düşüşle yüzde 23.5 oldu. MHP oylarını yüzde 1 artırırken HDP'nin oy oranı ise 0.2 gibi küçük bir yükselişle yüzde 8 oldu. Bu sonuçlar seçimlere parti olarak girmeyi düşünen HDP'nin oylarının halen barajın altında olduğunu gösteriyor

1
-0
10 yıl önce2015-01-30 15:23:30

kirasını ödemeyen, borçlu harçlı teşkilatı alıp kısa sürede ülükücülere yakışır hale getiren yönetime teşekkürler.artık mağdurun haklının yanında duracak, iktidarla kanka olmayacak,güven veren bir görüntü var. bu dalganın büyüyüp akyazıya hakim olacağını düşünüyorum. şansızlık mhp nin dört meclis üyeside ülkücü değil inşah yönetime uyum sağlayıp ülkücü duruş sergilerler

6
-3
10 yıl önce2015-01-30 15:22:49

anasol hükümeti zamanında teröristbaşını idam etmediniz..BU KARARI PROTESTO EDEREK PARTİSİNİN YANLIŞINI MECLİSTE ANLATAN İÇEL MİLLETVEKİLİNİ PARTİDEN İHRAÇ ETTİNİZ ŞİMDİ KONUŞUYORSUNUZ.siyaseti lütfen doğru yapın.oradaki arkadaşlar temiz insanlar ama onlara gerçekleri anlatınız lütfen.. saygılar

3
-3
10 yıl önce2015-01-30 15:17:29

cok soru soran kardes sana cvp vereyim mhp apoyu asamadı belki ama erdogan astımı asamadı madem bu kadar büyük adam nie asamıyo bırak asmayı kardeş diyo onlara ve yakındada serbest bırakıcak . erdoğan israilden plaket almadımı bi soru sorarken alacagın cvpları iyi düşünün ama sizin gözünüzde at gözlüğü var . akp çıkar partisidir hepiniz cıkarlarınız için bu ülkenin elden gitmesine göz yumuyosunuz ama gün gelicek oy veren ellerinizin kırılmasını isticeksiniz ama cok gec olucak

4
-1
10 yıl önce2015-01-30 14:33:25

oradaki kapalı bayanlara sesleniyorum benim kız kardeşim sizin peşinizde koştuğunuz mhpninde hükümette olduğu zamanın baş örtüsü madurudur siz ve sizin gibilere hakkımı helal etmiyorum

1
-2
10 yıl önce2015-01-30 14:27:05

ne yapsak acep kamalakğın peşindenmi gitsek kılıçtaroğlunun mu yoksa mübarek bahçelinin mi sizin başkanınız değilmiydi 2001 krizinde hükümette niye bırakıp kaçtılar işiniz gücünüz çamur atmak hep eleştiri bu hükümet hiç mi iyi birsey yapmadı ( imam hatiplilerin önünü açmaktan kuran kurslarına kadar baş örtüsü serbestliğinden say say bitmez) deki bunları yaptı bu hükümet sunlarda eksik bunlar içinde projemi ürettiniz sa babam sa neymiş halk görmüs dogru gördüde sizin rezilliğinizi gördü

2
-4
10 yıl önce2015-01-30 16:56:35

Yorumlara bakıyorumda,doğan başkanın yaptığı konuşma ile ilgili hiç bir sıkıntının olmadığını görüyorum.çünki konuşma metninin hepsi doğruları söylüyor,bugüne kadar bu doğrular söylenmediğinden dolayı AKP sempazitanları şoklama geçiriyorlar,futursuzca saldırıyorlar.ama sizde haklısınız,birden alışmak kolay değil,hazmettire hazmettire alışacaksınız.kendinize iyi bakın canınızıda fazla sıkmayın :) :)

3
-4
10 yıl önce2015-01-30 16:35:13

Misafir / 30.01.2015 16:21 Akyazı'ya birşey yapmak için iktidar olmak şart mı? MHP ne yaptı Akyazı için? Sadece gençleri ikiye böldü. Ülkü ocakları MHP düşmanı oldu. İkilik çıktı. Öte yandan, sen Akyazı'daki değişimi göremiyorsan, bakar kör olmuşsun demektir.

3
-6
10 yıl önce2015-01-30 12:26:23

basın toplantısı arkadaşlar miting değil.

4
-2
10 yıl önce2015-01-30 10:52:29

bugün herkes birbirine karşı eleştiriler yapmakta makam sahiplerinin birçoğu halkın değil koltuk sahiplerinin yanında resimler çekmekte onlarla konuşup sözde sorun çözmekte peki sonuç ne oluyor kim ne kazanıyor bunun cevabı ne herkes birbirine suç atmakta sen öyle yaptın yok sen de böyle yaptın sonuç koskoca bir sıfır kişi konum sahibiyse hürmette kusur yok halktan biriyse hederiz yaparız kardeşim birazda bu pencereden bakalım bu dünya elbet biter önemli olan arkamızda nasıl bir iz bıraka-caz ekmeğimizi paylaşabiliyor muyuz birbirimizi ne kadar tutuyoruz gibi gibi ....

2
-1
10 yıl önce2015-01-30 16:21:13

Burada konusan iktidar sevdalilarina tek sorum var....Allaha iman eden cevap versin....akyazi sizin icin milletvekiliyle,bakaniyla,basbakani,reisicumhuruyla akyaziya ne yapti(2009 secimlerinin yenilenme zamani tocoglunun buyukcamii onunu yaptirmasi)haric anlatinda dinleyelim

3
-1
10 yıl önce2015-01-30 10:08:26

yorumları tek tek okudumda bakıyorumkı akplılerın yorumları hemen tanınıyor arkadaslar mhpnın genelde ve yerel cevap veremeyecegi hic bır soru yoktur siz lutfedın kalkın teskılatımıza buyrun gelın veya partılı arkadaslarımıza kafanıza takılan soruları sorun yanıtlayalım ama bırakın ıkı tane tv kanalından duydugunuzla sıyaset yapmayı BI AVUC INSAN DERLKENDE O BI AVUC INSAN EN KALBI DUYGULARIYLA ULKESINE VE AKYAZISINA SAHIP CIKAN INSANLARDIR VE BUARADA BIZ KIMSEYI CESITLI VAATLERLE TOPLANTI SALONLARINA DOLDURMUYORUZ.UNUTMAYINKI BUNCA HAKSIZLIK KARSISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR SÖZÜNÜDE HATIRLATIYORUM VİCDANINIZA DANIŞIN ONA GÖRE KARAR VERİN

7
-3
10 yıl önce2015-01-30 09:53:54

YORUMLARA BAKARMISINIZ BİRİLERİNİN ACISI VAR HERALDE HEMEN SAVUNMAYA GEÇMİŞLER, DOĞAN BAŞKAN YOLUN AÇIK OLSUN, DOĞRULARI SÖYLEMEYE DEVAM ET.

7
-2
10 yıl önce2015-01-30 09:13:32

Ben sadece liderinizin saçmaladığını düşünür, herzaman, Bahçeli giderse bu partiye geçerim derdim. Anlaşılıyor ki tepeden aşağıya hepiniz saçmalamaya başlamışsınız. Helal olsun size, MHP'yi öldürdünüz. Efendi, efendi, sen nerede yaşıyorsun ? Bu uyduruk tabloları nasıl çizebiliyorsun ? Yoksa soyut resimle mi uğraşıyorsun ? Tamam, kafanız çalışıyor, iyi hayal kuruyorsunuz. Ama, bunları gerçekmiş gibi anlatmanız biraz ayıp olmuyor mu.....

3
-3
10 yıl önce2015-01-30 08:26:33

AKPYİ ELEŞTİRMEK HAKKINIZ AMA PEYGAMBERİN KARİKATÜRÜNÜ YAPANLARI PROTESTO YAPANLARI ELEŞTİRİYORSUNUZ BELKİ BİRAZDA HAKLILIK PAYINIZ VAR AMA SİZ MHP, ÜLKÜCÜ GRUBU OLARAK NİYE PROTESTO GÖSTERİSİ DÜZENLEMİYORSUNUZ HANİ ONLAR SAMİMİ DEĞİL YA SİZ SAMİMİSİNİZ ONDAN SÖYLÜYORUM

3
-1
10 yıl önce2015-01-30 16:16:54

kapalı bayanlara seslenen arkadaş. türkiyede başartüsü mağdurluğu sayın Erbakan hocanın döneminde başladı 2001 de değil. 3 buçuk yıl koalisyon ortağı olan MHP nin yapamadığını 10 yılda yine MHP nin teklifi ve desteğiyle yapabilen akp nin peşinde koşmaya devam et sen. ah akıl ve vijdan versin sizin gibilere..

6
-1
10 yıl önce2015-01-30 02:09:57

Kral çıplak diyen birileri çıkmış. :) güleyim bari.Hiç bir şey zaten eskisi gibi değil. Yani Biz başkayız mı, diyorsunuz. Bekleyip göreceğiz. Yalnız seçim sonrası Ahmet Başkan gibi, Ali Başkanı da harcamayın sakın.

5
-6
10 yıl önce2015-01-30 02:01:46

Hahahah çok güldüm gece gece, meclise girememe korkusu sarmış ya la bunları :D

6
-5
10 yıl önce2015-01-30 01:59:41

Muhalefetin olmadığı bir akyazıda,uzun yıllar sonra kral çıplak diyen birilerinin çıkması AKP yandaşlarını oldukça rahatsız etmiş,verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dilemiyoruz,bizi izlemeye devam edin.artık hiç birşey eskisi gibi olmayacak,yüreğine,cesaretine sağlık doğan başkan,yolun açık olsun

4
-5
10 yıl önce2015-01-30 01:49:23

Hep eski hükümete bakıyorsunuz hep onu öne sürüyorsunuz başka yapacak bişeyiniz yok çünkü yenilikçisiniz ya önünüze bakın önünüzden yiyin

3
-3
10 yıl önce2015-01-30 01:46:00

Yahu AKP yi savunan gözleri bağlanmış yüreğine pranga vurulmuş insanlar. Kardeşim diyeceğim ama sizin genel başkanınız pkkya kardeşim diyor ee normal olarak sizlerde onları kardeş görüyorsunuzdur o yüzdendir sizlere kardeşim demek gelmiyor içimden. Neyse bizlere attığınız laflara bi bakın birde beyninizin yüzde 0.09 unu kullanarak akpnin yaptıklarına bakın siz neye ağyacagınızı bile bilmiyorsunuz şehide ağlamayıp suudi krala ağlayacak kadar acizsiniz siz. Size bu kelimeler bile fazla ama gözünüzdeki bağı çözün artık

5
-3
10 yıl önce2015-01-30 01:41:12

ınadına akp nedemek ınadına tayyıp nedemek anlamıyorum.neyın peşındesınız ıllede b.o.p projesı dıyosanız devam edın ....

3
-4
10 yıl önce2015-01-30 01:18:00

Ahbab,cavus iliskisi bitmistir.kafaniza gore akyaziyi yonetemiyeceksiniz artik.otobuslerde hintliler gibi adapazarina giden iscinin,trafik sorununun,kopeklerin carsida saldirdigi kadinlarin,bonzaiyi konuralp ilkokulu bahcesinde icilmesine korkudan ses cikarmayan esnafin,aksama kadar 15 kisinin gectigi yenicamiinin,25 yilda terminal dahi sorunu cozemeyen zihniyete oy verenin yaninda dimdik birileri var artik.

5
-4
10 yıl önce2015-01-30 00:55:51

AK Parti’ye karşı CHP’yle birlikte hareket etmek, milliyetçi söylemlerin yerini ulusalcı argümanlara bırakmak, sözde bölünme tehlikesi söylemlerini dilinizden düşürmemek, verdiğiniz değişim sinyeri ile kendi tabanınızı bile etkiliyememişken. "Tek Başına İktidar" sloganları attığınız ancak, neredeyse meclise girmeyi başarı saydığınız, o günleri ne çabuk unuttunuz.

5
-5
10 yıl önce2015-01-30 00:49:22

Çok acıyorum size iktidar olmanın hayaliyle geçen bir ömür.

7
-5
10 yıl önce2015-01-30 00:37:47

Sayın Çiğdem Hanım öncelikle Sakarya'nın değerli bir siyasetçisidir. Bir hanfendi olarak kadın ve sosyal bakanlığından sorumlu bakan yardımcılığı görevini yapmaktadır. Bu ülkede bakan yardımcılığı görevinin ne olduğunu,hangi konularla ilgilendiği bilgin yok maalesef sevgili Doğan.Bir yığın açıklamaların var.burda tek tek sana cevap yazsam yeri değil. Bu vatanın bu milletin artık değişimi gördüğü gerçeğini maalesef muhalefet göremiyor. Inanın güçlü fikir üreten proje üreten bir muhalefete ihtiyacımız var. Lakin hala daha bu gerçeklerden uzak duruyorsunuz.Senin yaşın genç ama söylemlerin maalesef günün gerçeklerine cevap veremiyor.Üzgünüm Sevgili Doğan kardeşim. Bir umutla geldin ama senin yapacak birşeyin yok.nedeni bu sözler senin değl :)

4
-9
10 yıl önce2015-01-30 00:20:19

Halk osmanlı tokatını kime atacağını çok iyi biliyo sen hiç kafanı yorma yanındayız büyük ustaaaaa

7
-8
10 yıl önce2015-01-30 00:17:43

Bir avuç kişiyle basın toplantısı yapmaya insan utanır bide türkıyenın yarıdan fazlasının oyunu almış kişiye laf söyleme cesareti Çok tuhafsınız

5
-9
10 yıl önce2015-01-30 00:07:45

Sayın Eroğlu "Kavgacı üsluptan kendini kurtar ki yalnız kalmayasın. Bak basın toplantısında dahi bir avuç insansınız. Kaldı ki iktidar olasınız. Muhalefet yapacağım diye, ortamı germeye çalışma. Unutma! gerek bu ülkede,gerek yurt dışında yaşayan insanların yarısının oy verdiği bir partiye dil uzatıyorsun.

5
-9
10 yıl önce2015-01-30 00:11:53

Her zamn dualarımızdasın recep tayyıb erdoğan büyük usta rabbim yardımcın olsun bizi13 yıl öncesine döndürmesin Bunlara fırsat vermesın aminnn

5
-7
10 yıl önce2015-01-30 00:04:21

Sayın Başkan Ahmet Birinci neden görevden uzaklaştırıldı. Akyazı'da MHP dendimi Ahmet Birinci gelir.

6
-6
10 yıl önce2015-01-30 00:01:53

Muhtar bıle olamaz dedıgınız cumhur baskanı oldu sız hala yerinizde sayıyosunuz kıskanma ne olur çalış senınde olur :):)

7
-6
10 yıl önce2015-01-29 23:53:57

Fazla bağırıp kendınızı hırpalamanıza gerek yok nasıl olsa kaybedeceksınız Rabbımın ıznıyle yıne ıktıdarız :):):):):)

6
-6
10 yıl önce2015-01-30 00:00:59

Mhp yi elestiren arkadaslar gelin her sorunuza karsilik mhp teskilat binamizda ikram esliginde cevaplanir yeterki ogrenmek isteyin sayet gelmeye cesaretiniz ve akp nin ne oldugunu ogrenecek cesaretiniz varsa buyrun muhabbete bizde adam kayirma yoktur kapimiz acik yerimiz belli.

10
-5
10 yıl önce2015-01-29 23:52:37

mhp hergün yeni versiyonla karşımıza çıkıyor:) kılık değiştirmekte üstlerine yok

4
-6
10 yıl önce2015-01-29 23:47:04

Hee hee bolbol hayal kurun orda her şey yolunda gidiyo:)

6
-7
10 yıl önce2015-01-29 23:45:12

O toplantıda kaç kişisınız acaba bunlar son çırpınışlarınız inadına tayyıb inadına erdoğan :):)

3
-8
10 yıl önce2015-01-29 23:43:14

hep akp nin yanlışı yüze vuruluyor ancak bilmiyorlarki bu millet geçmişte başka partilerin yanlışlarından dolayı bu gun akp yi benimsemekte ve onu tercih etmektedir. demekki geçmişin yanlışlarının izleri hala silinememişki akp hala iktidar tek başına iktidar. demekki milletin önceki dönemden aldığı yaralar kapanmamışki akp hala iktidar tekbasına iktidar.

5
-3
10 yıl önce2015-01-29 23:42:43

bravo başkan çok güzel konulara değindiniz hele bakan yardimcisı görmemiş bayan hakkındaki açıklamalarınız gerçekten takdire şayandır teşekkür ederiz

10
-5
10 yıl önce2015-01-29 23:38:26

MHPlilerin cevap vermesi gereken 5 soru: 1- apoyu asacağız diye meydanları inlettiğiniz halde neden asmadınız 2- Başörtüsü sorununu yalnızca biz çözeriz diye oy alıp neden çözmediniz?yada neden vekilinizin başındaki örtüyü çıkarttırdınız? 3- Devlet Bahçeli Doğu Türkistan katliamcısı Çin'den plaket aldı mı almadı mı? 4- Devlet Bahçeli ile Doğu Perinçek arasında ne gibi bir farklılık vardır? 5- Onca sağcı dururken neden gidip de A.Necdet sezer gibi bir din düşmanını Cumhur Başkanı seçtiniz. bunun için de birbirinizi yediniz? Evet MHP'li arkadaşlar....buyurun..

6
-12
10 yıl önce2015-01-29 23:13:21

Bu uslupla muhalefet sadece insanları iter. Eleştirilerin endişelerini bir çoğu haklı ama üslup sıfır. Başarılar diliyorum.

3
-7
Temizlik için yakılan ateş ormana sıçradı
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yasin Emlak