Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Batakköylü Düğün Salonu

Rota İngiltere

21-11-2014 09:34:55 - AKYAZI
Rota İngiltere

İlçemiz Kuzuluk Mahesi’nde eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren İşmont Halil Bildirici Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Müdürleri Vedat TETİK başkanlığında Hayat Boyu Eğitim Programı kapsamında Social Media & School (Sosyal Medya ve Okul) adlı Comenius Projesi’nin dördüncü hareketliliğini gerçekleştirmek üzere 23/11/2014-28/11/2014 tarihleri arasında İngiltere’nin Londra kentine gidecektir.

Hardal Burger Akyazı
İlçemiz Kuzuluk Mahesi’nde eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren İşmont Halil Bildirici Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Müdürleri Vedat TETİK başkanlığında Proje Koordinatörü Biyoloji Öğretmeni Eda ÇAKIR, İngilizce Öğretmeni Hilal KUYU, ve öğrencileri Enise DURAK ve Nagihan BERTAN’dan oluşan proje ekibi ile Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı’nın Hayat Boyu Eğitim Programı    kapsamında   Social Media & School (Sosyal Medya ve Okul) adlı Comenius Projesi’nin dördüncü hareketliliğini gerçekleştirmek üzere 23/11/2014-28/11/2014 tarihleri arasında İngiltere’nin Londra kentine gidecektir.
Büyük değişimin yaşandığı okulda bu eğitim öğretim yılında Akyazı Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ile İşmont Halil Bildirici Endüstri Meslek Lisesi ile birleştirilmiş ve okul gerek öğrenci kapasitesi gerekse eğitim kalitesi boyutunda gerçek kimliğine kavuşturulmuştu. Okul Müdürü Vedat TETİK, bu tarz projelerin, farklı kültürlerin, farklı ülkelerin eğitim sistemlerinin tanınması açısından da ilimizin ve ilçemizin temsili boyutunda da oldukça önemli olduğunu belirtti. Sağlıcakla gidip gelsinler… Başarı dileklerimizle….
Ürdüç
Rota İngiltere
Marmara Göz
Rota İngiltere
Rota İngiltere
Rota İngiltere

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2014-11-22 15:17:54

İyi yolculuklar...

0
-0
10 yıl önce2014-11-23 15:36:35

adı eğitim projesi. hep okul müdürleri her ülkeye gidiyor.nedense.öğretmenler seçilirken hangi kriter takip edilir.bilenvar mı? acaba müdüre yakın duran öğretmenler mi seçiliyor? süs olsun diye de 1-2 öğrenci..adı eğitim projesi ama..adam kayırma gezisi . bunun hesabını soracak mili eğitim müdürü yokmu akyazıda.?... bu başıboşluk nedir?.bilen anlatsın.

0
-0
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden