Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Ellidört Park

Sakarya Büyükşehir Heyeti Projeleri İnceledi

29-11-2015 14:26:36 - AKYAZI
Sakarya Büyükşehir Heyeti Projeleri İnceledi

Büyükşehir ve Akyazı Belediyesi bürokratları Akyazı’da hayata geçirilen projeler ile ilgili son durumu değerlendirdi. Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan, devam eden Karacasu Park ve Akyazı Spor Tesisi Projelerinin en kısa süre içerisinde tamamlanacağını ifade etti.

Özgür Adımlar

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’da başlatılan Karacasu Park ve Spor Tesisi Projelerinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yeni yatırımlarda gelinen son nokta ile ilgili Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan, Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Türker Vardar ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar incelemelerde bulundu. Heyete Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ve başkan yardımcıları Ünal Gündüz ve Mehmet Çakmak da eşlik etti.

Akyazı’ya Yeni Yatırımlar Yolda
Akyazı Belediyesi Proje Müdürü Uğur Kuş’tan ilçeye kazandırılması planlanan yeni yatırımlar ile ilgili bilgi de alan Büyükşehir heyeti, daha sonra devam eden projeleri yerinde inceledi. Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan, ilçede başlatılan Karacasu Park ve Akyazı Spor Tesisi Projelerinin en kısa süre içerisinde tamamlanacağını ifade etti.

Toçoğlu Müjdelemişti
Kardan, “Akyazı Belediye Başkanımız Sayın Hasan Akcan ve kurmayları ile birlikte Akyazı’da devam eden çalışmalarımız ve yeni projeler üzerinde istişarelerde bulunduk. Oldukça faydalı bir görüşme söz konusu oldu. Bilindiği üzere Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun Akyazı’ya müjdesini verdikleri iki projede çalışmalarımız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi olarak Akyazı’ya yeni bir yaşam alanı kazandırıyoruz. Karacasu Park adını verdiğimiz proje şuanda 14 dönümlük alan üzerinde yükseliyor. İçerisinde kültür merkezi, dinlenme ve spor alanları, bisiklet ve yürüyüş yollarının bulunacağı bir merkez inşa ediyoruz” diye konuştu.

Akcan’a Teşekkür
Akyazı Spor Tesisi ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Ayhan Kardan, “Bir diğer projemiz ise Akyazı Spor Tesisi. Hatırlanacağı gibi çok kısa bir süre önce projenin temelini atmıştık. Proje kapsamında ilçemize bin 800 kişi kapasiteli tribün binası ve uluslararası ölçülerde sentetik sahanın bulunacağı yeni bir spor kompleksi kazandırıyoruz. Ekiplerimizin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Akyazı Belediye Başkanımız Sayın Hasan Akcan’ın şahsında tüm ekibine de teşekkür etmek istiyoruz” dedi.

UB Group
Sakarya Büyükşehir Heyeti Projeleri İnceledi
Ürdüç
Sakarya Büyükşehir Heyeti Projeleri İnceledi
Sakarya Büyükşehir Heyeti Projeleri İnceledi
Sakarya Büyükşehir Heyeti Projeleri İnceledi
Sakarya Büyükşehir Heyeti Projeleri İnceledi
Sakarya Büyükşehir Heyeti Projeleri İnceledi

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
9 yıl önce2015-12-01 14:23:41

ünal başkanım uğur bey hüseyin kara ben ne oldu başkanım bizim yollar başkanım

0
-0
9 yıl önce2015-12-01 12:25:31

ALLAH sizi bildiği gibi yapsın

0
-0
9 yıl önce2015-11-30 17:56:18

HÜSEYİN KARA BİZİM EVİN ORASI CAMUR İÇİN DE ALLAH AŞKINA ÇOK SÖYLEDİM NE OLUR GELİN YAPIN AMA GELEN YOK NEDENSE ADRESİM HASTANE MAH.MERKEZ CAMİİ ARKASI ORDA BENİ HERKEZ TANIR İNŞAATCI HÜSEYİN DERSİNİZ BAŞKAMIM BUNU OKURSA BENİ RASINLAR 0543 870 56 43

1
-0
9 yıl önce2015-11-30 17:50:23

MERHABA BEN HÜSEYİN KARA İSMİMİ AÇIKLAMAK TAN CEKİNMİYORUM AMA AKYAZI YİNE AYNI KİMSE KİMSEYİ KANDIRMASIN DAHA BİTANE İLÇELER ARASI TERMİNALİMİZ YOK İKİ EV ARASIN DA ARAÇLAR KALKARMI OLURMU NERDE YAŞIYORUZ

3
-0
9 yıl önce2015-11-30 03:12:12

ALLAHIN KULLARI KUZULUKDA LEŞ ĞİBİ SULARI MİLLETE İÇİRİYORSUNUZ BIRAKIN İÇMEYE YIKANMAYA BİLE KORKAR OLDUM ALLAH SİZİ NEYE MÜNASİP VE NASIL BİLİYORSA ÖYLE YAPSIN İNŞALLAH BU VEBALLE HASTA OLAN COCUKLARIN ANNE BABALARININ DUALARININ ALTINDA KALIRDA AZICIK İNSANLIĞINIZDAN UTANIRSINIZ .

2
-0
9 yıl önce2015-11-29 16:05:24

Dostlar alışverişte görsün misali iyi pozlar veriyorsunuz. Ama ortada İŞ yok !

6
-6
9 yıl önce2015-11-29 15:07:35

şu kondu terminalde resim çektirip burasıda benim veya bizlerin eseridir kondu terminalin akyazılılara hayırlı olsun diyecek bir yetkili yokmu

7
-5
9 yıl önce2015-11-29 14:57:45

ÇEŞMEDEN SU İÇİMEYEN MAHALLEARALARINDA FOSEPTİK KUYULARINDAN TAŞAN LAĞIM SULARI ARASINDA YAŞAYAN YÜRÜYECEK YOLLARI OLMAYAN AKYAZILILARA BU HİZMETLER YAKIŞIR

6
-5
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden