ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Türkiye Bu Oyunda Olmamalı !

27-09-2014 15:32:43 - AKYAZI
Türkiye Bu Oyunda Olmamalı !

Akyazı Adalet Ve Özgürlükler Platformu 399.Basın Açıklaması 27.09.2014

Hardal Burger Akyazı

Suriye'deki diktatör Esad rejimimin yol açtığı iç savaş mazlum Suriye halkına büyük acılar yaşatmaya devam ediyor.Batılı güçlerin bu diktatörün işlediği insanlık suçlarını dört yıldır görmezden gelmesi daha fazla insanın ölmesine ve ülkesini terk etmesine yol açtığı gibi etnik ve mezhep çatışmalarını da körükledi.Bütün bu acılar yetmiyormuş gibi küresel güçlerin kontrolünde silahlandırılan ve İslam adına cinayetler işleyen yeni bir yapı ortaya çıktı.Adına IŞİD denilen bu örgüt, farklı etnik ve dini inanışa sahip sivilleri acımasızca katletti ve on binlerce sivil bu katliamlardan kaçmaya çalıştı. Emperyalistlerin truva atı konumundaki bu örgüte karşı bugüne kadar hiçbir şey yapmayan batı, IŞİD'in petrol kuyularını ele geçirmeye başlaması üzerine harekete geçti ve IŞİD güçlerine saldırmaya başladı. Irakı işgal ederek parçalayan,Suriyedeki katliamların baş sorumlusu olan ABD, çbölgedeki çıkarlarını korumak üzere uluslararası bir koalisyon oluşturarak IŞİD güçlerine bombardıman düzenledi.Şimdiyse Türkiye'yi de bu koalisyonun aktif bir üyesi yapmaya çalışıyorlar.

Türkiye halkı bu savaşın mağdur ve mazlumlarına bugüne kadar sahip çıkarak insanlık görevini yerine getirmiştir.En son IŞİD saldırılarından kaçan binlerce Kürt kardeşimize kucak açmış ve misafir etmiştir.Sayıları 2 milyonu bulan mültecilere dört yıldır ev sahipliği yapan Türkiyenin küresel güçler tarafından tezgahlanan oyunlar karşısında dikkatli olması ve emperyalistlerin taşeronluğundan uzak durması gerekmektedir.ABD ve onun kirli müttefikleri IŞİD bahanesiyle çıkarlarını korumak için bölgede yeni cinayetler işlemekte ve İslam dünyası çok daha derin krizlere sürüklenmektedir.Türkiye insani değerleri  esas alan onurlu bir dış politika vizyonundan sapmamalı, mazlum kardeşlerimizin yanında olmaya devam etmelidir.Ancak bu şekilde yapılırsa zalimlerin zulmüne ortak olunmamış olur.

Savaş baronlarının kan gölüne çevirdiği İslam beldelerinde biran önce zulmün,acı ve gözyaşının ortadan kalkmasını temenni ediyor,yaklaşan Kurban Bayramının tüm mazlum kardeşlerimiz ve İslam almei için hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

AKYAZI ADALET VE ÖZGÜRLÜKLER PLATFORMU ADINA
MAZLUMDER AKYAZI SÖZCÜSÜ
İRFAN ALEMDAR

UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2014-09-29 18:53:26

sen ınsanmısın yada muslumanmısın nesın sen ya ınsan bu kadar yobaz nasıl olabılıyor acaba

0
-0
10 yıl önce2014-09-29 09:39:23

sahte islamcılar ışid denen canilere senin hükümetin verdiği desteği niye açılamıyosun mke menşeli silahları kim verdi bu canilere esada ditatör diyorsun adam sizin gib,ilerle savaşıyor toprağını koruyor sizin gibiler gibi göz bebeğimiz kuruluşları hırıstiyanlara peşkeş çekmedi bırak bu saksafonu millet size inanmıyor po.....la gülüp makara yapıyor kim gale alıyorki sizin gibi kafaları

0
-0
10 yıl önce2014-09-29 08:38:40

Hamsilerin kafasını yemeye başladınız galiba biraz akıllanmışsınız. Biraz daha yemeniz lazım hala ayılkmadığınız bazı noktalar var.

0
-0
10 yıl önce2014-09-28 01:19:58

İşid gözbebeğiniz olmuş, Yahudilerden farkı var mı

0
-0
10 yıl önce2014-09-27 23:41:01

IŞİD TÜRKMENLERİ DE KATLEDİYOR...BİLİYORSUNUZ DEĞİL Mİ...ŞAMAN DİNİNDEN TÜRKLERİ...HANİ DİLİNİZİN ZİKRETMEYE KORKTUĞU TÜRKLER...TÜRK DEMEYE KORKUYORSUNUZ Kİ 399 DEĞİL İSTERSENİZ MİLYON KERE AÇIKLAMA YAPIN...

0
-0
10 yıl önce2014-09-27 22:15:08

IŞİD militanlarına lojistik destek sağlayan ve yaralanan IŞİD militanlarına sınırlarımızın ve hastanelerimizin kapısını açan hökümete tek bir kelam bile söyleme zahmetinde bulunmazsınız ! Bu kirli oyunun parçasısınız İrfan Alemdar. Esad gibi vatanını ve aynı zamanda bölgemizi Siyonist-Evangelist ittifakına karşı koruyan Suriyenin ulusal kahramanı Esad'a karşı vermiş olduğunuz desteği unutmadık. Elleriniz kanlıdır. Binlerce Türkmen-Kürt-Suriyelinin katillerine göz yumdunuz. Siyaseten hükümeti destekleyerek büyük bir vebalin altına girdiniz. Kuranın apaçık emrine karşı gelerek Yahudi ve Hristiyanları kendinize danışmanlar edindiniz. İmansız Müslümanlar tabiri sizin üzerinize çok yakışıyor !

0
-0
10 yıl önce2014-09-28 10:39:33

Bunlar neyin peşinde

0
-0
10 yıl önce2014-09-27 21:21:35

..Sn. bildiri okuyucusu arkadaş, ''Türkiye insani değerleri esas alan '' onurlu '' bir dış politikasından sapamamlı diyorsun diyorsunda kürtlere,araplara,ezidilere,yezidilere hemen hemen her gelene kapıları sonuna kadar açarken Musuldan,Kerkükten,Erbilden,Süleymaniyeden barzani ve ışid zulmünden kaaçn TÜRKMENLERE KAPILARINI NEDEN KAPATTI, DİĞERLERİNİ MÜLTECİ,SIĞINMACI KABUL EDERKEN TÜRKMENLERE neden düşmanca tavır aldı,'' emperyalistlerin truva atı olarak tanımladığın ışid in içerdeki ( Türkiyedeki) kanakları,koruyucuları kim bunları da umarım biliyorsundur.emperyalistlerin bölgede kullandığı en büyük ve kapsamlı truva atı bazende açık taşeronunu bu ülkenin profesyonel olmayan !! temiz müslümanlrı bir öğrense benden bahtiyarı olmayacak.

0
-0
Avukata saldıran sanıklara 10 yıl ceza
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)