İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Toprak Turizm

UKM Yaptığı Yanlıştan Geri Dönmeli

12-10-2015 17:25:23 - AKYAZI
UKM Yaptığı Yanlıştan Geri Dönmeli

Akyazı Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Hikmet Özgür, UKM yetkililerin "M" ve "S" Plaka için aldıkları karardan geri yanlış olduğunu değerlendirdi.

Özgür Adımlar

Oda başkanı Hikmet Öztürk Düzenlediği basın açıklamasında "M plakası olan minibüsçü esnafın senelerden beri yolcu ve öğrenci servisleri yapan esnafın S plakası almak istedikleri zaman UKM tarafından M plakasından feragat etmelerini istemelerini,  S plakası verileceği ancak ücret karşılığı verileceğini söyleyen yetkililerin yapmaya çalıştıkları yanlış uygulamaya itiraz ederek,  UKM yetkililerin yaptıkları yanlışın ya farkında değiller yada işlerine öyle geliyor dedi.

Belediyeler halka hizmet için çaba sarf eder. Aksine şuanda millete hizmet değil vatandaşın parasına göz diktiklerini belirten Akyazı Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Hikmet Özgür, M plakası tahditli  plaka olduğunu bundan senelik  çalışma izni karşılığında  ücret almaktadır. Bu M plakalarını  iptalini Büyük Şehir Belediyesi hangi kanuna dayanarak istiyor? Veya  M plakalarını toplayıp  ilerde bunları yine satışa mı çıkaracaklar ?! Ben bir anlam veremiyorum! Benim bildiğim  Belediyeler halka hizmet için çaba sarf eder. Aksine şuanda millete hizmet değil vatandaşın parasına göz dikmelerini kınıyorum dedi.

Bizim isteğimiz  oda başkanı olarak ; Tabi ki bir araç ile hem yolcu hem servis işinin yapılmasına karşıyız .Buna göre  M PLAKASI  veya  HALK OTOBÜSÜNDEN  FERAGAT  ETTİĞİ HALDE  ESNAFTAN PARA ALINMAMASI  dır!Çünkü senelerden   beri  bu esnaf UKM ye ücret ödemektedir. Belediye meclisin aldığı kararı  yetkililerin gözden geçirmelerini mantığa uygun bir karar çıkarmalarını istiyoruz dedi.


 

Güven Yapı
UKM Yaptığı Yanlıştan Geri Dönmeli
Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Otomobili ile köpeğin üzerinden böyle geçti
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup