Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Batakköylü Düğün Salonu

YGS Sınavında Akyazı Sakarya İkincisi

17-04-2015 12:33:05 - AKYAZI
YGS Sınavında Akyazı Sakarya İkincisi

Orta öğretim kurumları 2015 yılı YGS sınav sonuçlarının analizini yapmak için Akyazı ilçe milli Eğitim müdürü Recep Özdemir, şube müdürleri ve lise okul müdürleriyle toplantı düzenleyerek bir araya geldi.

Özgür Adımlar

Sakarya’da 16 İlçe Arasında İkinci Sıradayız
Şube müdürleri ve lise okul müdürleriyle bir araya gelerek düzenlenen toplantıda Sakarya’da on altı ilçe arasında ikinci sırada olduklarını belirten Akyazı ilçe milli Eğitim müdürü Recep Özdemir, İlçe milli eğitim müdürlüğü olarak başarı dalında hak ettiğimiz seviyedeyiz. Sakarya’da on altı ilçe arasında ikinci sıradayız. Bizim hedefimiz YGS de ilk üç ve dört’dü. Çünkü merkezde özel okullar var. Sakarya genelinde Arifiye Sapanca Adapazarı Erenler Serdivan ilk üçe girebilecek ilçeler olarak görünüyordu. Bizde bunlardan sonra Akyazı gelmesi gerektiğini söyledik dedi.

Okullarımıza yoğun bir talep var
Okullarımıza diğer ilçelerden yoğun talep olduğunu belirten ilçe milli eğitim müdürü Özdemir, Sakarya genelinde ve Hendek’ten Akyazı ilçe milli eğitim müdürlüğündeki okullarımıza yoğun bir talep var. Bu sayıyı artırmamız gerekiyor. İlçemizin tek Fen lisesisin Sakarya genelinde birinci sıraya yerleşmesini, eski öğretmen lisesi şimdiki konuralp lisemizin Anadolu liseleri arasında en az ikinci veya üçüncü sıraya yerleşmesini hedefliyoruz.

Branş Öğretmenleriyle De Bir Araya Geleceğiz
Başarı için toplantıların devam edeceğini belirten Özdemir, Yapılan YGS sınav sonuçlarını değerlendirmek için ilk önce lise müdürleriyle daha sonrada okullarda görev yapan branş öğretmenleriyle bir araya gelerek eksiklerimizin tespitini yaparak başarı için yol belirleyeceğiz. Alınan başarıda Emeği geçenlere başta okul müdürlerimize velilerimize öğrencilerimize teşekkürlerimi ve şükranlarımı iletiyorum dedi.

Bulunduğumuz Noktaya Gelebileceğimizi Öngörüyorduk
Kısa zamanda alınan başarının önemli olduğunu belirten ilçe milli eğitim şube müdürü Sinan Algaç, İlçe milli eğitim olarak 2013 yılında yapılan YGS sınavında sekizinci, 2014 yılında yapılan YGS sınavında altıncı ve 2015 yılında yapılan YGS sınavında ikinci olduk. Düzenlenen ortak sınavlarında, okul ziyaretlerimizde, öğretmenlerimizle ve öğrencilerimizle yapmış olduğumuz görüşmelerin sonucunda bulunduğumuz noktaya gelebileceğimizi öngörüyorduk. Alınan bu başarıda branş öğretmelerimizin, okul müdürlerimizin katkıları büyüktür dedi.

Sezai Yolcuoğlu

UB Group
YGS Sınavında Akyazı Sakarya İkincisi
UB Group
YGS Sınavında Akyazı Sakarya İkincisi
YGS Sınavında Akyazı Sakarya İkincisi

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2015-04-19 14:34:04

AkyazıdaKİ OKUL müdürlerin en ADAMLARI 1.hasan can 2. Vedat tetik 3.eşref başer dir. Bu okul müdürlerini konuşmalarındaki ve davranışlarındaki samimiyetden dolayı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.

0
-1
10 yıl önce2015-04-17 21:46:48

Ben eğitimci değilim ama Akyazımızın gerçek seviyesini görmek istiyorsak Çoğunluğu akyazılı olmayan fen lisesi öğrencilerini bunun dışında bırakırsak akyazılı öğrencilerimizin gerçek seviyesini ölçmüş oluruz diye düşünüyorum.Amacım öğretmenlerimizin bzşarısını yok saymak değil Akyazının kendi çocuklarının başarı seviyesini görebilmek.Saygılar.

3
-0
10 yıl önce2015-04-18 09:46:34

Marifet iltifada tabidir.Elbette yorumlar farklı olacattır.önce teşekkür edilmeli ,sonra haber doğru okunmalı.Öğrencilerimiz,fedakar öğretmenlerizve idarecilerimiz tebrik edilmelidir. Böyle güzel haberler toza dumana feda edilmemeli diye düşünürüm.

1
-2
10 yıl önce2015-04-17 20:15:19

recep farkı bu gidişle türkiye ikincisi bile olabilir nazar değmesin maşah

1
-2
10 yıl önce2015-04-18 01:26:48

Fen Lisesi dışındaki liseler beklentilerin oldukça altında kalmışlardır. Bunda verilen eğitimin,eğitimcilerin ve öğrencilerin nitelikleri de oldukça etkilidir. Fen Lisesi'ni geriye çektiğinizde ortada başarı değil hüsran tablosu çıkacaktır. Kendimizi aldatmayalım. Ne eğitim sistemiz ne yetiştirilen eğitimci kalitesi beklenen düzeydedir. Hal böyleyken çocuklara kızamıyorum. Biraz üzülüyorum. Hepsi bu. ( vatandaş kemal)

4
-0
10 yıl önce2015-04-17 16:57:57

hasan can hoca bir tanesin sen :)

3
-2
10 yıl önce2015-04-17 14:26:02

Öncelikle bu başarıda emeği olan herkese Allah için teşekkür ediyoruz. Elde edilen bu başarı için okul idareleri çok çalıştı. Ve bu başarı ne Recep özdemrin ne de şimdiki milli eğitimdeki müdürlerindir. Elde edilen bu başarı daha önceki milli eğitim müdürü mesut papatyanın eseridir. Ne yani eğitim sorunlarını bi yılda hettinizmide bu başarıyı yakaladınız. Geç bunları geç Hükümetimizi sonuna kadar destekliyoruz. Ancak milli eğitim konusunda diğer alanlardaki başarıyı yeterince yakalayamadı. İnşah bu alandaki eksiklikler bir an evvel çözülür. Valiliklere gelen milli eğitim paraları okullara aktarılırda müdürler tepemizden inerler.

1
-1
10 yıl önce2015-04-17 13:47:55

başarı müdürlerin başarısızlık öğretmenlerin... bırakın bu zihniyeti. gölge etmeyin başka ihsan istemez...

3
-0
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden