Aydın Metal
ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

Yıldırım Beyazıt Caddesi Baştan Sona Yenileniyor

16-10-2014 16:37:34 - AKYAZI
Yıldırım Beyazıt Caddesi Baştan Sona Yenileniyor

Teknik çalışmalarını hızla sürdüren Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri Akyazı Paris İlköğretim okuluna giden öğrencilerin her gün sıklıkla kullandığı Yıldırım Beyazıt Caddesini baştan sona yenilemek için harekete geçti.

Hardal Burger Akyazı

Havaların soğumaya başlaması ve yağmurlu havaları gelmesi ile birlikte özellikle öğrencilerin kullanmış olduğu ana caddeler ve sokaklarda harekete geçen Akyazı Belediyesi  Cumhuriyet mahesi Yıldırım Beyazıt caddesi üzerinde yağmur sonrası oluşabilecek su birikintilerini engellemek mevcut yağmur suyu  hattını kuvvetlendirmek amacıyla 300 metrelik büz döşeme çalışmalarına başladı. Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri büz döşeme çalışmalarının ardından Yıldırım Beyazıt caddesi üzerinde yeni kaldırım yapımı çalışmalarının başlayacağını bildirdi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan "Teknik ekiplerimiz Akyazı genelinde yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürmekteler, özellikle öğrencilerimiz tarafından yoğun olarak kullanılan cadde ve sokaklarımızda öğrencilerimizin geniş ve ferah kaldırımlarda  rahatça yürüyebilmeleri, üzerlerine su ve çamur sıçramaması için ilk önce alt yapı çalışmaları yaparak  su birikintilerini engelliyor, mevcut  yağmur suyu hattını kuvvetlendiriyoruz. Alt yapı çalışmalarımızı tamamladık tan sonrada  önce asfaltımızı sonrada kaldırımlarımızı yeni baştan bakıma alıyoruz.bu çalışmalarımız tüm okul olan cadde ve sokaklarımızda hızla devam edecek "dedi.

 

 

Akgün Restoran Çorba
Yıldırım Beyazıt Caddesi Baştan Sona Yenileniyor
Ürdüç
Yıldırım Beyazıt Caddesi Baştan Sona Yenileniyor
Yıldırım Beyazıt Caddesi Baştan Sona Yenileniyor
Yıldırım Beyazıt Caddesi Baştan Sona Yenileniyor

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
10 yıl önce2014-10-19 17:25:37

Yahyalı caddesi ve toki yollarıdaa unutulmasın artık rica ediyoruz alt yapı yok su yayaların yürüdüğü yerden gidiyor

0
-0
10 yıl önce2014-10-17 21:16:19

Sonunda yapıldı kaldırımlar, 3 sene kırık dökük bu kaldırımlarda yürüdü bu millet 1 sene bunla ilgili dilekçeler verildi. herşey yapıldı dikkate alınamadı mahe sakinleri, Küçük ve büyük yaralanmalar oldu gene kimse ilgilenmedi ilgisiz kaldı.. Sonunda oldu Teşekkürler başkan hasan AKCAN. Artge T.G saygılarımla

0
-0
10 yıl önce2014-10-16 18:17:48

inşah düzeltilir.hem okul yolu hem öğretmenevine giden bir cadde bizim caddemiz.arabalarımızla o yola grmek gerçekten bir işkence.ne ön takım kalıyor ne bişey.yazık günah..birde palmiye kıraathanesi önündende çok şikayetçiyiz.resmen otopark gbi kullanılıyor..geçişlerde çok zorlanıyoruz..akyazıhaber ekibinin bu konuyuda gündemine alacağına inanıyorum.şimdiden teşekkürler....C.Y.

0
-0
Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks