Aydın Metal
YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

YILLAR ÖNCE MEZARDAN CANLI ÇIKMIŞ

12-11-2015 13:13:32 - AKYAZI
YILLAR ÖNCE MEZARDAN CANLI ÇIKMIŞ

DÜN GECE GEÇİRDİĞİ KALP KRİZİ SONRASI VEFAT EDEN MEHMET KERİM'İN 3 KEZ HAYATINI KAYBETTİĞİ ÖĞRENİLDİ.

Özgür Adımlar

YILLAR ÖNCE MEZARDAN CANLI ÇIKMIŞTI 
70 YIL SONRA TEKRAR DEFNEDİLİYOR
DÜN GECE GEÇİRDİĞİ KALP KRİZİ SONRASI VEFAT EDEN  MEHMET KERİM'İN 3 KEZ HAYATINI KAYBETTİĞİ ÖĞRENİLDİ.
77 yaşındaki Mehmet Kerim 'in 70 yıl önce üzerinden öküz arabası geçmesi sonucu hayatını kaybettiği ve ailesinin mezara koyduğu esnada canlandığını ve yaşama döndüğü söyleniyor. Öte yandan yine 5 sene önce  hastaneye kaldırılan ve doktorların öldüğünü belirttiği  Mehmet Kerim tekrar yaşama döndüğü biliniyor. Kuzuluk ta Efsane olan 77 yaşındaki  Mehmet Kerim en son dün gece cami çıkışı kalbi duran ve yere düşerek yaşamını yitirdi. olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen hayata döndürülemedi.
 Edinilen bilgilere göre Akyazı ilçesi  Kuzuluk  Mahesinde yatsı namazını Kuzuluk'ta kıldıktan sonra Şose mahesindeki evine yürüme  gitmek istediği sırada  ekmek fırını  önünde kalp krizi geçirerek yere düştü. Çevrede ki vatandaşlar  yerde yatan bir kişinin  olduğunu fark edince durumu ilk önce  112 Acil Sağlık ekiplerine  daha sonra ise jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine hemen gelen 112 Acil Sağlık  ekipleri yaşlı adamın kalp krizi geçirdiğini  belirledi ve olay yerinde  yaklaşık 15 Dakika kalp masajı yaparak yaşlı  adamın duran kalbini tekrar çalıştırdılar  ve Akyazı Devlet Hastanesine kaldırdılar. 77 yasındaki yaşlı adam Akyazı Devlet Hastanesinde Yapılan tüm müdahalelere rağmen  kurtarılamadı.  Yalnız yaşayan adamın cenazesi komşuları ve Kuzuluk Sosyal yardımlaşma derneği tarafından hastane morgundan alınarak evine götürüldü.
Mehmet Kerim'in cenazesi Akyazı ilçesi Kuzuluk mahesi İhlas camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı ardından Kuzuluk aile kabristanlığına defnedildi.
Cenazede konuşan Bayram Asan" Babalarımız , amcalarımız anlatırdı Mehmet Amca küçükken öküz arabasının üzerinden geçmesi sonucu ölmüş ve hoca efendi tarafından yıkandıktan sonra defnedilecekken kıpırdadığı fark edilince hemen mezardan çıkartılmış. o gündür 5 sene öncesine kadar sağlıklı yaşıyordu. 5 yıl kadar önce tekrar hastaneye kaldırıldı öldüğü söylendi fakat tekrar canlandı. dün gece kalp krizi sonucu hakkın rahmetine kavuştu Allah rahmet eylesin yalnız yaşayan biriydi " dedi.

Akgün Restoran Çorba
YILLAR ÖNCE MEZARDAN CANLI ÇIKMIŞ
Marmara Göz
YILLAR ÖNCE MEZARDAN CANLI ÇIKMIŞ
YILLAR ÖNCE MEZARDAN CANLI ÇIKMIŞ
YILLAR ÖNCE MEZARDAN CANLI ÇIKMIŞ
YILLAR ÖNCE MEZARDAN CANLI ÇIKMIŞ
YILLAR ÖNCE MEZARDAN CANLI ÇIKMIŞ

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
9 yıl önce2015-11-12 15:49:58

hemen siyasileri neden gösterirler anlamam

1
-4
9 yıl önce2015-11-12 13:30:59

Allah rahmet eylesin.Bence rahmetliyi hemen defnetmek yanlış oldu.Ya tekrar canlanmış ise,vay onu gömenlerin haline.Cinayet olmaz mi?

8
-1
Markette hasmını vurmuştu, tutuklandı
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks