Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Toprak Turizm

Ziraat Odasında Delege Seçimi

20-11-2014 15:59:24 - AKYAZI
Ziraat Odasında Delege Seçimi

Akyazı Ziraat Odası Başkanı Şener Bayraktar 2 Aralık 2014 Salı günü yapılacak olan Akyazı Ziraat Odası Delege seçimleriyle alakalı mahe muhtarlarıyla Akyazı Kaymakamı Kamuran Mustafa Bı Başkanlığında Akyazı öğretmenevi konferans salonunda bir araya gelerek bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Hardal Burger Akyazı

2 Aralık 2014 Salı Günü Delege Seçimi Yapılacak
Düzenlenen toplantıda Mahe muhtarlarına kaymakamlığın görüşü alınması suretiyle 2 Aralık 2014 salı günü delege seçimi yapılacağını belirten Ziraat Odası Başkanı Şener Bayraktar, mevcut yasa çerçevesinde dört yılda bir yapılan Ziraat Odalarının mahe ve köylerde delege seçimi yapılmaktadır. Sakarya ilinin tamamı Büyükşehir sınırlarına girdiği için köy olan yerler artık mahe oldu. Bundan dolayı eski köy şimdi mahe olan yerlerden Ziraat Odası birliğinin Ziraat Delegesi seçimi yapılacak. Bununla ilgili kanun ve Ziraat Odasının yayınladığı genelge çerçevesinde seçimlerin yapılabilmesi için Tarih belirlenmesi için kaymakamlığın görüşü alınması suretiyle 2 Aralık 2014 Salı günü Delege Seçimi yapılması kararı aldık dedi.

Bize Yakışır Bir Şekilde Seçimlerin Yapılmasını Arzu Ediyoruz
Türkiye Ziraat Odalar Birliği Başkanı, Akyazı Ziraat odasının üyesi olduğunu belirten Bayraktar; "Yapılacak olan Delege seçimlerinde siz muhtarlarımızdan arzu ettiğimiz delege olacak kimselerin Çiftçi olması, toplantılara katılabilmesi, konuyla alakalı almış olduğu bilgileri bulunduğu mahede çiftçilik yapan kimselere anlatabilecek kabiliyetine sahip olan arkadaşların tercih edilmesinde fayda var. Bu tür arkadaşlarımızın seçilmesi hususunda yardımcı olmanızı arzu ediyoruz. Türkiye Ziraat Odalar Birliği başkanı bizim başkanlığını yapmış olduğumuz Akyazı Ziraat odanın bir üyesidir. Bundan dolayı huzur içerisinde bize yakışır bir şekilde seçimlerin yapılarak tamamlanması hususunda sizlerden rica ediyorum. Sizlere teslim tutanağı ile verilen evraklara itina ve özen göstermenizi aynı şekilde tutanak karşılığında teslim etmeniz gerekiyor. Yapılacak olan seçimlerin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Sezai Yolcuoğlu

Marmara Göz
Ziraat Odasında Delege Seçimi
Marmara Göz
Ziraat Odasında Delege Seçimi

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden