ÇAĞRI OTOMOTİV
Batakköylü Düğün Salonu

Sakarya'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi

13-04-2024 17:39:29 - SAKARYA
Sakarya'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi

Sakarya'da Milli İrade Sivil Toplum Kuruluşları üyeleri Filistin'e destek olmak için bir araya geldi.

Özgür Adımlar
Zulme dikkat çeken yazıların yer aldığı pankartları taşıyan vatandaşlar, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto etti.
 
Sakarya Milli İrade Sivil Toplum Kuruluşları üyeleri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto için 17'nci basın açıklamalarını gerçekleştirdi. Üyeler, "İnsanlık ölüyor, dünya seyrediyor", "Zulme sessiz kalma", "Müslümanlar kardeştir" yazılı pankartları taşıyarak, tepki gösterdi.
 
"Yeterince destek olamamanın hüznünü ve utancını taşıyoruz"
 
Grup adına açıklama yapan Cihat Deniz, Ramazan Bayramı'nın hüzünle karşılandığını söyleyerek, "Filistin'de direnen kardeşlerimize yeterince destek olamamanın hüznünü ve utancını taşıyoruz. Terörist İsrail tarafından işlenen zulümler, dünyanın gözünün önünde sanki bir film gibi gösteriliyor; çocuklar, masumlar, acımasız ve orantısız güç kullanılarak yok ediliyor. Ümmetin izzetli halkı olan Gazzeli kardeşlerimiz açlık, hastalık, vahşet, katliam ve soykırıma maruz bırakılarak, direnişleri kırılmaya çalışılıyor" dedi.
 
"Korku filmlerinde görsek inanamayacağımız görüntüler her dakika önümüze düşüyor"
 
Deniz, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bebekler şafak vakti doğup, şafak vakti öldürülüyor. Kimisi dünyaya gözünü açmadan katlediliyor. Tüm dünyada seyredip, çetelesini tutmaktan başka bir şey yapmıyor. 6 aydır süren savaşın en acı tarafı çocuklar. Korku filmlerinde görsek inanamayacağımız görüntüler her dakika önümüze düşüyor. Filistin'deki zulüm bugün başlamadı. Kendilerini güçlü, silahlı ve teknik olarak üstün gören zalimler bu cesareti, tepki vermeyi unutmuş, ümmet bilincinden uzaklaşmış, umutsuzluk ve çaresizliğe kapılmış Müslümanların sessizliğinden alıyor. Bu katil sürüleri kendilerine tahammül edildikçe daha da azgınlaşıyorlar. En doğru haberleri veren şüphesiz Allah'ın kelamı olan Kur'an-ı Kerim'dir"
 
Miting, dua okunmasının ardından sona erdi.
UB Group
Sakarya'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi
Marmara Göz
Sakarya'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi
Sakarya'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Vatandaş Kemal 2 hafta önce2024-04-15 02:50:27

BOP Eşbaşkanlarından biri olan ve Yahudilerden üstün cesaret madalyası alan, Amerikan askerlerinin sağ salim evlerine dönmesi için dua ettiğini söyleyenlere, İsrail ile ticaret yapanlara oy verenler, bu basın açıklamasını yapan Siyasal İslamcılar, Allah aşkına samimi olun. Kahrolsun ABD ve Siyonist İsrail

1
-0
Vatandaş 2 hafta önce2024-04-14 20:20:30

Yahu yettiniz artık ya yalancı Pehlivanlar sizi git kardeşim Savaş orada yaralanırsan Gazi ölürsen şehit hem sen kendini kurtarırsın Şehit olarak biz de senden kurtarırız Yeter artık ya bu nedir Arap seviciliği ya Türkiye bir şey olsa haberleri bile olmaz ilgilenme bile ilgilenmezler o kadar seviyorsanız gidin kardeşim ya milletine yalan söylüyorsunuz ya bu ülkenin gündemi sadece Gazze mi Yeter artık ya Bir bitmediniz ya git kardeşim Savaş orada otobüs kalkacak dese bir taneniz gelmez

1
-0
Vatandaş 2 hafta önce2024-04-14 13:38:48

İsrail e jet ve uçak yakıtı satanlar utansın.

2
-1
Muhalif 2 hafta önce2024-04-13 20:44:01

Bir ara bu israile gidip savasmak isteyenler vardi bu ara onlari goremiyorum. Gittiler mi acaba.

2
-1
hastane mahallesi 2 hafta önce2024-04-13 20:03:15

ak partiye oy vermek, israile oy vermektir (necmettin erbakan)

2
-1
Fakir 2 hafta önce2024-04-13 19:32:21

Iki kelimede isralle ticarete soyleseler bu aksam karakoldaydilar. Ama soylemezler soyleyemezler. Chp iktidar olsa neler yaparlardi iktidari degistirmek icin ama akpye dokunmuyorlar. Sevsinler sizin filistin askinizi

2
-1
Halkci 2 hafta önce2024-04-13 18:28:23

Tamamen bos isler. Senin hukumetin 6 aydir israille jet yakiti satmis. 54 kalem urun satmis. Sesinizi cikarip bisey diyemiyorsunuz islamci ikiyuzluler.

2
-1
Akyazılım 2 hafta önce2024-04-13 18:12:09

Bıktırdınız

1
-1
Okul müdürü ile müdür yardımcısına saldırı
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Şimşek Halı Yıkama