YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

Yüce: Sakarya’ya yakışır yüzlerce projeye imza attık

24-03-2024 17:31:33 - SAKARYA
Yüce: Sakarya’ya yakışır yüzlerce projeye imza attık

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce Sakarya Müteahhitler Birliği tarafından düzenlenen geleneksel iftar programına katıldı.

Özgür Adımlar
Birlik beraberlik ve kardeşlik ruhunun hayat bulduğu Ramazan ayını Sakaryalılarla yan yana geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin Sakarya Müteahhitler Birliği’nin geleneksel iftar programına katıldı.
 
Birlik beraberlik vurgusu
 
Başkanlığını Murat Bayrak’ın yaptığı Sakarya Müteahhitler Birliği tarafından düzenlenen geleneksel iftar programında “birlik ve beraberlik” vurgusu yapıldı.
 
Kardeşlik ve yardımlaşma
 
Yüce, Ramazan Ayı’nın maneviyatının kardeşlik ve yardımlaşma ruhuyla güçleneceğini ifade ederek, “Türkiye’nin cennet şehri, göz bebeği Sakarya için gündüz-gece demeden çalıştık, inşallah bu şehrin geleceği için gayret etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Yüce, iftar yemeğine katılan Sakaryalı yöneticilerle tek tek görüşerek helallik istedi.
 
Onurlu, gururluyuz
 
Birlikte görev yaptığı her bir ferde ve tüm vatandaşlara hakkını helal ettiğini ifade eden Başkan Yüce, “Siz bu şehir için gündüz, gece çalıştık. Mesai mefhumu hiç gözetmedik, günün her saatinde vatandaşımızın hizmeti için koştuk. Bugün de çok değerli partimiz bir teveccüh gördü, görev değişimine gidildi. Çok güzel günler geçirdik, Sakarya’mıza yakışır yüzlerce projenin altına imzamızı attık. Bu onur, gururla yine şehrimizin menfaati için gayretle çalışmaya davam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 
İftar yemeği sonunda müteahhitler ve şehir protokolüyle hatıra fotoğrafı çekildi.
Marmara Göz
Yüce: Sakarya’ya yakışır yüzlerce projeye imza attık
UB Group
Yüce: Sakarya’ya yakışır yüzlerce projeye imza attık

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Ovalı 1 ay önce2024-03-26 08:50:43

Hendek organize sanai sizin marifetiniz avrupda 3 derecede havs kirliliği.bu bölgede insanları kanser etceksiniz üstelik bu yerler 1 sınıf tarım alanları dünyada bu tip degerli.tarım alanlarına boyle sanai ve uluslar arası yol yapılmaz bu size mahsus

0
-0
Tanker kaza yaptı, evler tahliye edildi
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)