Aytaç Home
10 K Grup
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

ATSO Heyeti Yusuf Alemdar'ı ziyaret etti

08-05-2024 15:27:51 - AKYAZI
ATSO Heyeti Yusuf Alemdar'ı ziyaret etti

Hardal Burger Akyazı
Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Z.Şinasi Bayraktar ,Meclis Başkanı Muzaffer Başer ve Yönetim Kurulu ile meclis Üyelerinden oluşan heyet, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
Başkan Alemdar’ın makamında gerçekleşen ziyarete ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar ve Meclis Başkanı Muzaffer Başer'in yanı sıra Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri hazır bulundu.
 
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Bayraktar’a ve Meclis Başkanı Muzaffer Başer başta olmak üzere ATSO heyetinin iyi dilekleri için teşekkür etti.
 
Alemdar; "Şehrimizin iş dünyasının çatı kuruluşu ve en büyük temsilcilerinden ATSO heyetini ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Birlik olmanın ve bu birlikteliğin beraberlik ve dayanışmaya vesile olmasını diliyorum" dedi.
 
Akyazı'nın ticaretin ve sanayinin merkezi olduğunu, bu çerçevede her zaman gerek ilçelerde ki gerekse de şehirdeki sanayici ve iş insanlarının yanlarında olmaya özen gösterdiklerini kaydeden Alemdar; "Var gücümüzle elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
 
 
Başkan Alemdar’ı yeni görevi için tebrik eden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar ise; ilçenin yerel dinamiklerinin ortak akıl içinde şehrin geleceği, menfaatleri doğrultusunda birlikte yol almanın önemine değindi.
 
Bayraktar; "Başkan Bayraktar Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. ATSO olarak üyelerimiz ve şehrimizin menfaatleri doğrultusunda çalışmalar yürütmek, projelere destek olmak şehrimize ileriye taşımak için çaba ve gayret içinde olacağız" ifadelerini kullandı.
 
ATSO Başkanı Z.Şinasi Bayraktar Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a gösterdikleri misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Yeni dönemin  hayırlı olması temennisinde bulundu.
Akgün Restoran Çorba
ATSO Heyeti Yusuf Alemdar'ı ziyaret etti
Ürdüç
ATSO Heyeti Yusuf Alemdar'ı ziyaret etti

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
... 2 hafta önce2024-05-08 21:19:38

Yalnız bu bilo başkan seçimden sonra ortalarda yok. Hiç görmüyoruz vaatlerini gerçekleştiyor galiba..

0
-0
Fındıklıktaki kazada ölen genç Burak toprağa verildi
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Aytaş Home 1