Myra Marketing Call Center

Faks
Cep Telefonu
05303205208
Web Sitesi
Görüntüleme
210
Kategorideki Özel Üyeler
Myra Marketing Call Center
Myra Marketing Call Center
Myra Marketing Call Center
Myra Marketing Call Center
Myra Marketing Call Center
Myra Marketing Call Center
Myra Marketing Call Center

Myra Pazarlama, Türkiye ve Almanya'nın aile tarafından işletilen en büyük müşteri deneyimi hizmet sağlayıcılarından biridir. 2020 yılında kurulan, yaklaşık 1 yıllık tecrübemizle artık sadece müşteri hizmetlerinde operasyonel bir ortak değil, aynı zamanda yurt içi ve yurt dışından tanınmış marka ve şirketler için danışman, eğitmen ve fikir kaynağı oluyoruz. Müşterilerimiz, güler yüzlü çalışanlarımız ve geleceğe odaklı kurumsal stratejimizle birlikte farklı düşünmek, cesur olmak ve dünyamızı daha iyi hale getirmek istiyoruz.
 
Yüksek kaliteli çağrı merkezi çözümleri
 
MMCC, yüksek kaliteli çağrı merkezi çözümlerinde uzmanlaşmıştır. Şirketiniz ve müşterileriniz için tüm kanallarda profesyonel müşteri iletişiminin hem geliştirilmesine hem de operasyonel uygulanmasına bilgi birikimimizi katıyoruz.


Hizmet noktası biziz


Farklı düşünme cesareti ve insanlara olan tutkumuzla dünyanızda devrim yaratıyoruz.


Yeni bir ilke imza atıyoruz


İnsanlarla ve insanlar arasında çalışmak bizim en büyük tutkumuzdur. Bizim için sadece iyi müşteri hizmeti sunmak değil, aynı zamanda iyi şeyleri özel kılan ekstra çabayı göstermek de önemlidir. Biz her zaman biraz farklı davrandık: Bizler yapıcıyız, sıra dışı fikirlerimiz var, yeni yollara gideriz.
 

Amacımız müşterilerimize en yüksek kalitede hizmet sunmaktır. Çağrı merkezi çözümlerimiz için sürekli olarak en yüksek kalite standartlarını garanti eden proje yöneticileri, kalite koçları ve hizmet profesyonellerinden oluşan özel ekibimizin temsil ettiği şey budur.


SENDE BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTER MİSİN?

0530 320 52 08
info@myramarketingcallcenter.com
mayra.marketing.call.center@gmail.com

Etiketler: