UB Group

Adres
İnönü Mahallesi Ada Caddesi No:279/1 Sakarya/Akyazı
Sabit Telefon
0(264) 4181818
Faks
Cep Telefonu
0 533 7353887
Web Sitesi
Görüntüleme
1860
Kategorideki Özel Üyeler
UB Group
UB Group
UB Group
UB Group
UB Group
UB Group
UB Group

Başarı bir yolculuktur, varış noktası değil...
 
İş hayatında yeniliklere imza atmak için en ince ayrıntılarına kadar düşünen Ub Group yatırımlarına devam ediyor.
 
Akyazı'da faaliyet gösteren UB Group kuruluşundan bugüne dek her zaman yenilikçi, çevreci ve gelişimci misyonuyla ülkemize değer katacak projeleri hayata geçiriyor.
 
Gıda, turizm, enerji ve inşaat alanlarında gün geçtikçe kendimizi geliştirerek sizlere daha konforlu yaşam alanları sağlamaktadır.
 
1.Gıda
Ub Group, Ağustos 2022'de şirketlerinden olan Ub Gıda'nın imzalarıyla Eslab Kahve Gıda firması ile Espressolab çatısı altında buluştu. 2022'den bu yana 5'den fazla şubesi ile ülkenin çeşitli bölgelerinde hizmetlerini sürdürmektedir.
 
2.Turizm
3 kıtayı birleştiren ülkemizde turizm sektörü büyük önem arz etmektedir. İstihdam sağlamak ve ulusal ekonomiye katkıda bulunmak adına büyük paya sahiptir. Bu doğrultuda yeni projelerimiz çok yakında sizlerle..
 
3.İnşaat
Güvenli inşaat, sağlıklı bir geleceğin temelidir. Ub İnşaat şirketimiz, sağlam adımlarla ve modern yaklaşımı ile ülkemizin farklı yerleşim yerinde villa, apart ve süit daireler inşa ederek gelişimini hızla sürdürmektedir.
 
4. Sanayi
Sektör genelinden daha yüksek performans gösteren, teknolojik olarak çeşitlendirilmiş sanayi portföyü toplumun refah içinde yaşamasında büyük rol oynamaktadır. Baştan Sanayi ve Ticaret Merkezi çok yakında sizlerle..
 
Bizimle iletişime geçin..
 
0(264) 418 18 18
İnönü Mahallesi Ada Caddesi No:279/1 Sakarya/Akyazı
info@ubgroup.com.tr
www.ubgroup.com.tr